ICD представила мультимедійний планшет на базі NVIDIA Tegra 2

Опубліковано 6 квітня 2010 року

Чергового «вбивцю» iPad та інших мультимедійних планшетів анонсувала компанія ICD. Її нова розробка, відома під назвою Gemini, побудована на базі Tegra 2, хоча це не перше рішення такого роду, в основі якого лежить платформа NVIDIA.

Пристрій з 11,2-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю 1366х768 пікселів. Сенсорні панелі можуть використовуватися як ємнісні, так і резистивні варіанти з підтримкою Multi-Touch. У мультимедійному планшеті є 512 МБ оперативної пам’яті й 4 ГБ флеш-пам’яті. Об’єм дискового простору збільшується за допомогою карт SD/SDHC.

У цілому апарат не дуже сильно виділяється, хоча порівняльна таблиця характеристик, опублікована Engadget, вказує на ряд особливостей Gemini, які відрізняють його від iPad і Joojoo. У новинці є модуль 3G, але розрахований він не тільки на обмін даними, як у ґаджеті від Apple, але й на роботу з повідомленнями SMS, MMS та голосові дзвінки.

Інші комунікативні опції включають модулі Wi-Fi (802.11b/g/n) і Bluetooth 2.1+EDR, порти microUSB і USB, 2-мегапіксельну веб-камеру. Крім того, в планшеті є 5-мегапіксельна фотокамера на задній панелі, FM-приймач, модуль GPS, 3,5-міліметровий аудіороз’єм і стереодинаміки. Живиться ґаджет від акумулятора потужністю 40 Вт/год.

В якості операційної системи виступає Google Android. Варто також звернути увагу не складну комплектну підставку. Про ціну і дату релізу Gemini розробник поки нічого не повідомляв.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Мультимедіа, Ноутбуки та нетбуки, Планшети, Ґанджети

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.