ExoPC представила інтернет-планшет на основі платформи Intel

Опубліковано 2 лютого 2010 року

Компанія ExoPC розробила новий планшет Slate, що зовні схожий на недавно анонсований Apple iPad, але побудований на абсолютно іншій платформі і є більш функціональним пристроєм. У новинці застосовується 8,9-дюймовий сенсорний РК-дисплей з роздільною здатністю 1024х600 пікселів.

ExoPC представила інтернет-планшет на основі платформи Intel

Побудований апарат на базі чіпсета Intel 945GSE + ICH7M і використовує процесор Atom N270 (1,6 ГГц), хоча дивно, що не була задіяна більш енергоефективна платформа Intel Pine Trail. Застосування x86-рішення від Intel пояснюється тим, що в якості операційної системи використовується Windows 7, доповнена фірмовою графічною оболонкою ExoPC IU-Layer. Природно, ExoPC звернула увагу майбутніх покупців на роботу пристрою в режимі мультизадачності, наявність підтримки Flash в браузері і 1,3-мегапіксельна веб-камера — все те, чого немає в першому планшеті Apple.

Хоча при цьому пристрій виявився більшим (250х168х21 мм) і в активному режимі працює менше, ніж конкурент (4 години проти 10 годин). Комунікативні можливості ExoPC Slate на висоті. У планшеті є модулі Wi-Fi (802.11b/g), Bluetooth, адаптер Ethernet, три порти USB, вихід VGA, 3G-модем.

Також в апараті присутні 32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті і слот для карт SDHC. У продаж новинка потрапить у березні за ціною $600, поки в ній не заявлена підтримка Multi-Touch, але розробники обіцяють виправити це до фінального релізу.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Мультимедіа, Ґанджети

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.