Panasonic представила захищений ноутбук Toughbook CF-C1

Опубліковано 4 жовтня, 2010 Автор Юра Стародуб

Компанія Panasonic розширила модельний ряд пристроїв Toughbook і представила захищений ноутбук з поворотним дисплеєм CF-C1. Така модель позиціонується для застосування у сфері бізнесу.

Новинка оснащується резистивним сенсорним 12,1-дюймовим LCD дисплеєм з роздільною здатністю 1280х800 точок, з підтримкою Multi-Touch. Також у представленому пристрої використовується процесор Intel Core i5-520M vPro, що працює на частоті 2,4 Ггц, але за рахунок підтримки технології Turbo Boost здатний автоматично розганятися до 2,93 ГГц. Крім того, ноутбук Panasonic Toughbook CF-C1 містить до 4 ГБ оперативної пам’яті стандарту DDR3, жорсткий диск ємністю 250 ГБ, інтегроване в процесор графічне ядро, гігабітний мережевий інтерфейс Ethernet, модулі бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11a/b/g/n і Bluetooth 2.1, 3G модем, веб-камеру, кард-рідер SD/SDHC. При цьому маса новинки складає всього 1,69 кг.

Час автономної роботи пристрою досягає 10 годин при використанні комплекту з двох акумуляторів (підтримується можливість гарячої заміни). У даній моделі використовується міцний корпус, який забезпечує захист компонентів від зовнішніх впливів. За запевненнями виробника, пристрій успішно пройшов тести на вплив високим тиском і вібрацією, а також зберігає працездатність при падінні з висоти до 76 см.

Ноутбук Panasonic Toughbook CF-C1 вже надійшов у продаж у Великобританії за рекомендованою роздрібною ціною від $2700. Дана модель забезпечується 2-річною гарантією.

itc


Читайте також:

  1. Panasonic створила захищений планшетний ноутбук вагою 1,45 кг
  2. Panasonic оновила лінійку захищених ноутбуків
  3. Panasonic показала нові моделі захищених ноутбуків
  4. Acer готує до випуску ноутбук Aspire TimelineX 1830T
  5. Acer анонсувала ультрапортативний планшетний ноутбук
  6. ASUS представила новий ноутбук в серії UX30
  7. MSI розробила ігровий ноутбук GX740
  8. Kohjinsha представила компактний ноутбук з двома дисплеями
  9. ICD представила мультимедійний планшет на базі NVIDIA Tegra 2
  10. MSI офіційно представила ноутбук Wind 12 U230

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Ноутбук та нетбук

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth D-sub DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.