Android-планшет Toshiba другого покоління надійде в продаж у липні

Опубліковано 3 червня, 2011 року

Перший досвід Toshiba в області планшетів виявився не дуже вдалим, але компанія враховує свої помилки і новий апарат повинен вийти набагато цікавішим. Свого часу на ринку нетбуків у японського виробника теж не все було гладко, але в підсумку він представив одні з кращих пристроїв такого плану.

Новий планшет Toshiba, про який вперше стало відомо ще в березні цього року, отримав назву Thrive, привабливу ціну і операційну систему Android 3.1. Апарат оснащується 10,1-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю 1280х800 пікселів і буде випускатися в трьох варіантах, що відрізняються об’ємом вбудованої флеш-пам’ять: 8, 16 і 32 ГБ. Їх вартість складе 429 доларів, 479 доларів і 579 доларів відповідно. Варто відзначити, що 16-гігабайтна модель Toshiba виявилася на 20 доларів дешевше аналогічного рішення від Samsung.

В основі Thrive лежить SoC NVIDIA Tegra 2. У планшеті немає 3G-модуля і опції бездротового зв’язку обмежені лише Wi-Fi і Bluetooth. Зате в ньому є повноцінні роз’єми USB і HDMI. Також наявність 5- та 2-мегапісельних камер на передній і задній панелях і слота SD.

Ще стало відомо про присутність апаратного перемикача блокування орієнтації екрану, підтримки Skype і технології Resolution+. Остання успішно використовується в телевізорах і ноутбуках компанії, дозволяючи якісно підвищувати роздільну здатність SD-відеоконтенту.

Батарея в планшеті знімна і її можливостей достатньо для 7 годин відтворення HD-відео. До 90% ємності вона заряджається за півтори години. Пристрій вийшов досить важким — 725 грамів. Приблизно стільки ж важив iPad першого покоління, але у iPad 2 маса значно менша, як і у конкуруючого рішення від Samsung. У продаж Toshiba Thrive надійде в середині липня поточного року, а попередні замовлення почнуть прийматися з 13 червня.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Інтернет планшети

  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.