Toshiba розробляє кілька планшетів з Windows і Android

Опубліковано 15 квітня 2010 року

Джефф Барні (Jeff Barney) з американського підрозділу Toshiba повідомив інформаційному агентству Reuters про те, що компанія планує випустити цього року або на початку наступного мультимедійні планшети, що працюють під управлінням як Microsoft Windows 7, так і Google Android. За його словами, дані продукти покликані конкурувати з Apple iPad.

Найбільш близьким за своєю функціональністю до основного конкурента буде плашет Toshiba з Android на борту. Очікується, що це буде тонкий пристрій з 10-дюймовим РК-дисплеєм і порівняно невисокою вартістю. Апарат на базі Windows 7 буде планшетом більш високого рівня з поліпшеними характеристиками і навіть може включати два дисплеї.

Варто відзначити, що це не перший досвід Toshiba по роботі з планшетами. Так, компанія вже пропонує такий пристрій, як Journe Touch в Європі. Апарат з 7-дюймовим сенсорним РК-дисплеєм, орієнтований на веб-серфінг і відтворення медіаконтенту. В якості операційної системи в ньому використовується Windows CE 6.0 Pro, яка не блищить великою кількістю сторонніх додатків. Випуск схожого продукту з Google Android дозволить значно розширити функціональність ґаджета.

itc

Цифролаб — печать фото через интернет. Самые низкие цены в Украине гарантируем!

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Мультимедіа, Планшети, Ґанджети

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.