HP Slate 500 – перший планшет HP на Windows 7

Опубліковано 22 жовтня 2010 року

Історія з так званим Wintel-планшетом (пристроєм на базі платформи Intel і з Windows на борту) HP, нарешті, підійшла до логічного завершення. У даному випадку до офіційного анонсу HP Slate 500.

Ще в січні цього року на CES 2010 представники Microsoft і HP публічно продемонстрували планшет на базі на Windows 7. До релізу iPad він у продаж не надійшов, а після виходу нового ґаджета від Apple виявилося, що функціонально HP Slate ще не готовий до конкурентної боротьби. Більше того, з’явилася інформація про закриття цього проекту. Тим не менш, в липні глава Microsoft Стів Балмер впевнено заявляв, що планшети на базі Windows 7 з’являться цього року і, як виявилося, це був не прогноз, а твердження.

Компанія HP офіційно представила свій перший планшет HP Slate 500. До того ж він вже доступний на сайті компанії за ціною $800. Пристрій оснащений 8,9-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю 1024х600 пікселів, ємнісною сенсорною панеллю й активним дігітайзером Wacom, тобто може працювати з електронним пером.

В основі планшета лежать процесор Intel Atom Z540 з частотою 1,86 ГГц, 2 ГБ оперативної пам’яті і 64-гігабайтний SSD-накопичувач. Працює він під управлінням Windows 7 Professional. Крім того, апарат містить відеоакселератор Broadcom Crystal HD, що забезпечує можливість перегляду HD-відео з роздільною здатністю до 1080p. У комплекті з HP Slate 500 поставляється док-станція з виходом HDMI і парою портів USB.

Важить планшет 680 грамів, рамка пристрою виконана з металу, а задня панель — з прогумованого матеріалу. Така комбінація створює відчуття якісного і надійного продукту. На гранях HP Slate 500 розташовані 3,5-міліметровий аудіороз’єм, порт USB, важіль блокування/живлення, гойдалка управління гучністю звуку, клавіша виклику екранної клавіатури і фірмовий док-конектор. На задній панелі є 3-мегапіксельна фотокамера, на передній — VGA-камера для відеочату.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Інтернет планшети, Ґанджети

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android GPS HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.