Cisco випустила Wi-Fi-роутер Valet, який не вимагає налаштування

Опубліковано 31 березня, 2010 року

Компанія Cisco випустила новий роутер, який повинен позбавити всіх домашніх користувачів від необхідності розбиратися в настройках бездротової мережі. Старший віце-президент і головний менеджер компанії розповідає про те, що 80% роутерів купують досвідчені користувачі, а 20% від числа звичайних користувачів повертають ці пристрої тому, що їх дуже складно налаштувати непідготовленій людині.

Для налаштування Valet знадобиться всього лише вставити USB-накопичувач, який поставляється в комплекті, в комп’ютер, і ввести пароль, а інші налаштування будуть автоматично встановлені за допомогою ПЗ від Cisco. Для підключення додаткових ПК до мережі USB-ключ необхідно вставити і в них. Cisco пропонує дві моделі Valet. За $100 доступний роутер для невеликих і середніх приміщень, а за $150 можна придбати мережевий пристрій, що покриває будинок з великою територією.

При необхідності користувачі зможуть налаштувати домашню мережу самостійно, пропустивши автоматичні настройки і перейшовши на закладку з просунутими опціями. Минулого року в США було продано 11,4 млн роутерів, а цього року IDС прогнозує реалізацію ще 11,5 млн моделей.

itc

Теґи: , , , , , , , ,
Категорії Мережеве обладнання, Периферія

  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.