Infinite USB Memory дозволяє передавати інформацію на будь-який пристрій

Опубліковано 20 лютого, 2010 Автор Юра Стародуб

Компанія Infinitec розробила корисний аксесуар Infinite USB Memory (IUM), який дозволяє передавати інформацію на будь-який пристрій, до якого він підключений.

Виробник відзначає, що підтримуються всілякі формати файлів, незалежно від їх типу та розширення. А вони можуть передаватися на побутові медіаплеєри, ігрові консолі і будь-які інші пристрої, у яких є порт USB. Крім того, підтримується навіть трансляція відео з роздільною здатністю FullHD. Infinitec запевняє, що новинка сумісна з Windows, Max OS X, Linux і всіма сучасними ігровими консолями, включаючи PlayStation 3, Xbox 360 і Nintendo Wii, які можуть без попередніх налаштувань отримувати контент через UIM.

Власної пам’яті в аксесуарі немає, вона використовує сигнал Wi-Fi для трансляції контенту. Ще одна важлива особливість ґаджета — простота використання. Ніяких драйверів встановлювати не треба, достатньо підключити його і можна починати працювати. Хоча синхронізувати аксесуар з основним ПК, з якого транслюється інформація, все ж таки доведеться.

Про вартість і точну дату релізу Infinite USB Memory компанія Infinitec поки нічого не повідомляла. Більш докладні відомості виробник обіцяє надати на початку березня.

itc


Читайте також:

  1. Logitech анонсує випуск двох мишок, здатних працювати на будь-якій поверхні
  2. ReNu – модульний зарядний пристрій для портативних пристроїв
  3. SanDisk випустила карти пам’яті для портативних ігрових консолей
  4. Sony випустила фоторамку DPP-F700 з принтером
  5. Interead обновила свій пристрій для читання електронних книг

Теґи: , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Аксесуари, Периферія, Ґанджети

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.