ZyXEL анонсувала мобільний бездротовий роутер

Опубліковано 12 листопада, 2009 року

Вслід за ASUS і Cisco, компанія ZyXEL підготувала до випуску портативний багатофункціональний бездротовий роутер MWR222, який позиціонується для застосування під час поїздок. Новинка виконана у захищеному корпусі, який дозволяє переносити пристрій у кишені. Роутер має підтримку як фіксованих способів доступу до Інтернет (DSL і кабельне з’єднання), так і бездротових (3G і 4G). Отриманий сигнал поширюється на кінцеві пристрої за допомогою модуля бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11n, який має зворотну сумісність зі стандартами 802.11b/g. При цьому максимальна теоретична швидкість передачі даних складає 150 Мб/с.

ZyXEL анонсувала мобільний бездротовий роутер

Також роутер містить два інтерфейси Ethernet і два порти USB. Новинка має вбудовану перезаряджувану батарею, ємності якої достатньо для двох годин автономної роботи. ZyXEL MWR222 має можливість моніторингу використання мобільного трафіку, і в разі наближення до встановленого ліміта може відправляти повідомлення користувачеві з метою уникнути зайвих витрат. Окремо згадується наявність на корпусі пристрою кнопки WPS, при натисканні на яку активуються налаштування безпеки бездротового з’єднання, серед яких значаться брандмауер, шифрування WPA і WPA2.

Додатково ZyXEL повідомила про випуск роутерів MWR211 і MWR215, які відрізняються меншою кількістю підтримуваних можливостей. Так, модель MWR211 містить по одному порту USB і Ethernet і підтримує швидкість передачі даних через бездротовий інтерфейс Wi-Fi на рівні 150 Мб/с. У той же час пристрій MWR215 також містить по одному порту USB і Ethernet, але додатково оснащується інтерфейсом WAN, а його швидкість передачі даних через бездротовий інтерфейс Wi-Fi заявлена на рівні 300 Мб/с. В обох роутерах застосовується перезаряджувана батарея, але термін автономної роботи від неї не уточнюється.

Очікується, що бездротові роутери ZyXEL MWR222, MWR215 і MWR211 будуть демонструватися на виставці CES 2010, і лише після цього надійдуть у роздрібний продаж, орієнтовно, це відбудеться в першому кварталі 2010 року. При цьому рекомендовані роздрібні ціни новинок встановлені на рівні $300 $200 і $100 за моделі MWR222, MWR215 і MWR211, відповідно.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Аксесуари, Мережеве обладнання

  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.