Netgear анонсувала бездротовий 3G роутер

Опубліковано 11 лютого, 2010 року

Слідом за ZyXEL компанія Netgear при співпраці з Ericsson розробила бездротовий 3G роутер NETGEAR MBRN3300E. Новинка дозволяє приймати сигнал в мережах 3G для отримання доступу до Інтернету на швидкості до 20 Мб/с і надавати доступ до Мережі через провідний інтерфейс Ethernet 10/100 LAN (містить чотири порти) або модуль бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11n.

Пристрій здатний надавати доступ в Інтернет по одному IP адресу для 253 окремих пристроїв, при цьому підтримуються платформи PC і Mac. Для забезпечення безпеки роутер містить власний брандмауер, а також підтримує функцію батьківського контролю. Також пристрій має підтримку SPI (Stateful Packet Inspection), Denial of Service protection і VPN (Virtual Private Network) pass-through. Дана модель може отримувати живлення від розетки, а також від автомобільного адаптера.

Інформація про ціну бездротового 3G роутера NETGEAR MBRN3300E і терміни його надходження в продаж поки не повідомляється. За наявною інформацією, перша демонстрація пристрою відбудеться на заході GSMA Mobile World Congress 2010 в павільйоні Ericsson, що буде проходити з 15 по 18 лютого в Барселоні.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Мережеве обладнання, Периферія

  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.