Western Digital випустила мережеве сховище інформації My Cloud EX2

Опубліковано 9 березня 2014 року

Компанія Western Digital представила нову модель персонального хмарного сховища в рамках лінійки My Cloud — My Cloud EX2.

Мережеве сховище інформації — Western Digital My Cloud EX2

Новинка являє собою мережеве сховище інформації з двома відсіками для встановлення 3,5-дюймових накопичувачів. Накопичувачі можуть бути налаштовані для використання в режимах максимальної місткості RAID 0 і JBOD. Крім того, доступний режим RAID 1 для забезпечення надійності зберігання даних. Також користувачеві пропонуються функції резервного копіювання в хмарне та віддалене мережеві сховища або на зовнішній накопичувач з USB-інтерфейсом. Спочатку сховище My Cloud EX2 налаштоване для роботи в режимі RAID 1. Для цих цілей резервного копіювання даних з локальних комп’ютерів користувачі ПК можуть застосовувати програмне забезпечення WD SmartWare Pro, а власники Mac — стандартне програмне забезпечення для резервного копіювання Apple Time Machine.

Додатково користувачам доступні файл-сервер, FTP-сервер, сервер резервного копіювання і сервер завантаження P2P. Також пропонується широкий перелік додатків від сторонніх розробників, таких як, aMule, Icecast, Joomla!, PhpBB, phpMyAdmin, Transmission і SqueezeCenter. Система має вбудовані сервера iTunes, Twonky 7.2 і DLNA 1.5, що дає можливість здійснення потокової передачі відео і фотографій на мережеві телевізори, медіа-плеєри, ігрові приставки та інші пристрої, що підтримують стандарт DLNA/UPnP.

Мережеве сховище інформації — Western Digital My Cloud EX2

У лінійці My Cloud EX2 представлені моделі з різним об’ємом дискового простору (4, 6 і 8 ТБ) і пристрій без попередньо встановлених дисків, який дає можливість користувачам самостійно підібрати відповідні накопичувачі. У мережеве сховище встановлюються накопичувачі серії WD Red, які відрізняються підвищеною надійністю і орієнтовані на цілодобову роботу в режимі 24 на 7. Крім того, технологія NASware 2.0 дозволяє додатково підвищити стабільність роботи жорстких дисків і захистити дані користувача у разі раптового відключення живлення. Пристрій оснащений гігабітним мережевим інтерфейсом і портом USB 3.0.

За допомогою програмного забезпечення WD My Cloud для мобільних і настільних комп’ютерів користувачі зможуть отримати доступ до даних, збережених на My Cloud EX2, з будь-якої точки світу, де є інтернет-доступ. Мобільні додатки WD My Cloud для пристроїв під керуванням iOS і Android дозволяють віддалено переглядати фотографії, здійснювати потокове мовлення відео, керувати зберіганням файлів, а також ділитися цифровим контентом. Крім того, вони забезпечують доступ до всіх основних публічних хмарних сервісів, дозволяючи завантажувати файли з таких відомих систем, як Dropbox, SkyDrive і Google Drive. Програмний пакет WD My Cloud для настільних комп’ютерів дозволяє дистанційно керувати і використовувати цифровий контент.

Очікувана середня роздрібна ціна мережевого сховища інформації My Cloud EX2 складе 199,99 доларів за модель без жорстких дисків, 369,99 доларів за пристрій ємністю 4 ТБ, 469,99 доларів — 6 ТБ і 569,99 доларів — 8 ТБ. Про дату початку продажів в Україні буде повідомлено додатково.

via

Агентство «Валион» предлагает вам услуги своих специалистов, которые помогут быстро и недорого купить квартиру в Святошинском районе Киева. Куплю квартиру в Софиевской Борщаговке — цена квартиры зависит от ее площади и местоположения. Святошинский район – это прежде всего относительно чистый воздух благодаря многочисленным зеленым насаждениям.

Теґи: , ,
Категорії: Зовнішні накопичувачі, Периферія

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android GPS HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.