Sony представила Bluetooth-гарнітуру SBH50 з підтримкою NFC

Опубліковано 16 травня 2013 року

Компанія Sony представила вельми цікавий продукт — Bluetooth-гарнітуру SBH50. Аксесуар виділяється своїм формфактором і функціональністю. Він виконаний у вигляді MP3-плеєра, до якого можна підключити будь-які навушники з 3,5-міліметровим роз’ємом. Таким чином, пристрій дозволяє перетворити будь-які навушники в бездротові. Хоча в цьому форматі Sony, а до неї Sony Ericsson випускають гарнітури вже не перший рік і в даному випадку цікавіші додаткові особливості Sony SBH50.

Bluetooth-гарнітура Sony SBH50

Крім підтримки Bluetooth 3.0, що забезпечує бездротову трансляцію якісного звуку, апарат містить чіп NFC. Завдяки йому підключення до сумісного смартфону відбувається в один дотик. Крім того, вбудований OLED-дисплей з роздільною здатністю 128×36 пікселів виводить інформацію про дзвінки й повідомлення. При бажанні можна передзвонити абоненту одним кліком напряму з гарнітури.

Пристрій містить акумулятор ємністю 115 мАг, можливостей якого досить для 8 годин роботи аксесуара в режимі розмови (чи прослуховування музики) і до 400 годин — в режимі очікування. Також можна відзначити наявність FM-приймача з RDS і підтримку з’єднання з декількома джерелами одночасно. У продаж новинка надійде в чорному і білому кольорах в найближчий час. Орієнтовна вартість гарнітури — 150 доларів.

via

Аксессуары для планшетов, лучшие цены, доставка, гарантия! Аксессуары для iPad 2 / New iPad 3 / iPad 4 – купить недорого в интернет-магазине «PspSlim» с доставкой по всей Украине. «PspSlim» — интернет-магазин техники Apple в Украине.

Теґи: , , , , , ,
Категорії: Аксесуари, Акустика, навушники, Мультимедіа

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.