Sony представила MP3-плеєр в форм-факторі флеш-драйва

Опубліковано 6 травня 2011 року

Компанія Sony оновила свій асортимент MP3-плеєрів Walkman, представивши модель B160, яка прийде на зміну анонсованої рік тому Sony Walkman B150.

Зовні пристрій не сильно відрізняється від попередника. Він виконаний у форм-факторі флеш-драйва з повноцінним USB-коннектором, прикритим захисним ковпачком. Таким чином, для підключення пристрою до ПК ніякі перехідники не потрібні. Крім того, Sony давно відмовилася від використання пропрієтарного програмного забезпечення для завантаження музики на плеєри Walkman. Тепер це можна зробити простим методом перетягування в будь-якому файловому менеджері Windows або Mac.

З особливостей новинки варто виділити знімну кліпсу, що дозволяє легко закріпити плеєр на одязі або сумці. Ця опція буде особливо зручна для спортсменів. Можливостей вбудованого акумулятора досить для 18 годин безперервного відтворення, а, зарядивши плеєр протягом трьох хвилин, можна після цього слухати музику до півтори години.

Апарат поставляється в декількох колірних варіантах і з об’ємом вбудованої флеш-пам’яті від 2 до 4 ГБ. У ньому є 3-рядковий РК-дисплей, підтримка форматів MP3 і WMA, а також фірмова функція швидкого пошуку ZAPPIN. Маса плеєра складає всього 28 грам, довжина — 100 мм. У продаж новинка надійде в червні.

itc

Хотите сделать квартирный переезд? Мувинговая компания “Muravej.ua”. Услуги грузчиков в Киеве отличный вариант при переезде по столице.

Теґи: , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Мультимедіа

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.