Sony представила нові MP3-плеєри, включаючи захищену від води модель

Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Юра Стародуб

Компанія Sony поповнила асортимент MP3-плеєрів серії Walkman, але, на відміну від A845 або X1050, новинки не настільки функціональні, хоча і з цікавими особливостями. Наприклад, Walkman W250 повністю захищений від води і орієнтований на активних користувачів, які займаються спортом.

Апарат складається з двох частин, в кожну з яких інтегрований навушник з 13,5-міліметровим динаміком. Між собою половинки з’єднані дротом. Таким чином, в активному стані плеєр нагадує Bluetooth-гарнітуру. Як стверджує Sony, плеєр може використовуватися навіть під час душу, хоча попадання на пристрій шампуню не рекомендується. Ґаджет поставляється в декількох колірних варіантах (чорний, білий, рожевий, салатовий) і з 2 або 4 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Серед підтримуваних форматів присутні MP3, WMA, AAC і WAV. Варто звернути увагу на оригінальну функцію ZAPPIN, коли в ході пошуку потрібної композиції прослуховується лише по 5 секунд кожної пісні. Вперше вона була реалізована в NWZ-B142F Zappin, випущеному в минулому році. Враховуючи відсутність в W250 дисплея, ця функція є особливо корисною. Вбудований акумулятор забезпечує до 11 годин автономної роботи ґаджета, плюс є функція швидкої зарядки. Всього за 3 хвилини апарат досить заряджається для 90 хвилин відтворення. Вага Sony Walkman W250 складає всього 43 грами. Вартість 2-гігабайтної моделі пристрою знаходиться на рівні $60.

Sony Walkman B150 представляє собою модель початкового рівня, але при цьому вона теж оснащена такою оригінальною функцією, як ZAPPIN. Плеєр виконаний у формфакторі флеш-драйву з повноцінним USB-коннектором, захованим під захисним ковпачком. У пристрої присутній 3-рядковий РК-дисплей, а в моделях B152F і B153F ще є і FM-приймач з функцією запису трансляцій. Серед підтримуваних форматів присутні лише базові MP3 і WMA, а об’єм вбудованої флеш-пам’яті обмежений 2 і 4 ГБ. Акумулятор в Walkman B150 більш потужний, ніж у водонепроникному W250 і забезпечує до 18 годин автономної роботи пристрою, плюс функція швидкої підзарядки є і у розглянутому ґаджеті.

Новинка поставляється в чорному, червоному, рожевому і синьому колірному оформленні. Габарити B150 становлять 90,9х23,3х15,2 мм, вага — 28 грамів. Про ціну плеєра поки інформації не надходило.

itc


Читайте також:

  1. Sony поповнила лінійку диктофонів UX
  2. SanDisk додала в MP3-плеєр Clip слот для карт пам’яті
  3. Creative представила нову лінійку портативних плеєрів ZEN Style
  4. Saga Xing LED: незвичайний MP3-плеєр з вбудованими іграми
  5. MSI анонсувала медіаплеєр з підтримкою HD-відео

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Мультимедіа, Портативні плеєри, Ґанджети

Залишити коментар

  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Допомога

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.