Kogan випустила власний Chromebook

Опубліковано 6 червня, 2011 Автор Юра Стародуб

На даний момент пристрої Chromebook (нетбуки на базі операційної системи Google Chrome OS) випускають компанії Acer і Samsung. Однак тепер перелік виробників подібних пристроїв поповнився за рахунок компанії Kogan з Австралії.

Новинка, що одержала назву Agora, виконана в корпусі чорного кольору і оснащується 12,1-дюймовим дисплеєм з LED підсвічуванням, і підтримкою роздільної здатності 1366×768 пікселів. Також у цій моделі використовується економічний процесор Intel Celeron M серії ULV (ultra low voltage), що працює на частоті 1,3 Ггц, оперативна пам’ять об’ємом 1 ГБ і твердотільний накопичувач ємністю 30 ГБ. Крім того, в наявності є мережевий інтерфейс Ethernet, модулі бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11 b/g/n і Bluetooth, 1,3-мегапіксельна веб-камера, кард-рідер 3-в-1, три порти USB 2.0, відеовиходи VGA і HDMI, звукові інтерфейси для підключення навушників і мікрофону.

Пристрій комплектується 4-секційною акумуляторною батареєю, яка забезпечує до 3,5 годин автономної роботи. Важить новинка разом з акумулятором 1,32 кг. І звісно, що в якості операційної системи використовується Google Chrome OS.

Очікується, що нетбук Kogan Agora надійде в продаж в Австралії 7 червня за рекомендованою роздрібною ціною близько 370 доларів.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Ноутбук та нетбук

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.