Ноутбук HP Pavilion dm4x вже доступний для замовлення

Опубліковано 5 травня, 2011 Автор Юра Стародуб

Компанія HP розробила новий ноутбук, заснований на платформі Intel Huron River. Дана новинка отримала назву Pavilion dm4x. Вона може використовуватися в домашній або офісній сфері.

Представлена ​​модель оснащується 14-дюймовим дисплеєм BrightView з LED підсвічуванням, який підтримує роздільну здатність 1366×768 пікселів. Ноутбук може містити процесор Intel Core i5 або Core i7 з частотою від 2,3 ГГц до 2,7 ГГц, оперативну пам’ять стандарту DDR3 об’ємом до 8 ГБ, жорсткий диск ємністю до 750 ГБ (можливе використання накопичувачів із швидкістю обертання шпинделя 5400 або 7200 об/хв). Також в наявності є дискретна відеокарта AMD Radeon HD 6470M з 1 Гб пам’яті, оптичний привід DVD, багато-форматний кард-рідер, веб-камера TrueVision HD, гігабітний мережевий інтерфейс Ethernet, модуль бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11 b/g/n (у вигляді опції доступна установка модуля Bluetooth).

Додатково в новинці доступні відео-виходи VGA і HDMI, три порти USB 2.0, вбудований мікрофон, 3,5-міліметрові звукові роз’єми для підключення навушників і мікрофону. 6-осередковий акумулятор здатний забезпечувати до 8 годин автономної роботи. В якості операційної системи використовується Windows 7 в редакціях Home Premium або Professional.

Новий ноутбук HP Pavilion dm4x вже доступний для замовлення з сайту виробника за ціною від $730 за базову конфігурацію. Інформація про терміни початку роздрібних продажів і рівень цін даної моделі в Україні поки не повідомляється.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Ноутбук та нетбук

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.