Pioneer представила три 7.1-канальних AV-ресивера

Опубліковано 27 березня, 2010 Автор Юра Стародуб

Вже другий раз у цьому місяці компанія Pioneer поповнює асортимент своїх AV-ресиверів. Тепер вона представила відразу три моделі, кожна з яких може працювати з 7.1-канальними акустичними системами й сумісна з iPod і iPhone.

Найпростіша модель VSX-920-K має потужність 110 Ватт на канал, чотири порти HDMI 1.4, які підтримують вивід стереозображення, відеопроцесором Anchor Bay і вартістю $400. Апарат може відтворювати найбільш просунуті багатоканальні аудіоформати Dolby True HD і DTS HD Master Audio, а функція Dolby Pro Logic IIz додає 3D-звучання звичайному стереосигналу. При необхідності можна за $99 докупити фірмовий Bluetooth-модуль для зв’язку з сумісними пристроями.

У VSX-1020-K, при збереженні всіх характеристик молодшої моделі, доданий РК-дисплей, на якому відображається не тільки інтерфейс AV-ресивера, а й обкладинки альбомів. Також в пристрої є 6 портів HDMI, функція поліпшення стисненого аудіосигналу, а також підтримка двозонного відтворення. За додаткові можливості доведеться заплатити на $150 більше у порівнянні з VSX-920-K.

Флагманський апарат VSX-1120-K ціною в $750 може запропонувати збільшену до 120 Ватт на канал потужність, відеопроцесор Marvell і порт RS-232 для об’єднання з іншою побутовою технікою в рамках цифрового будинку. Варто додати, що VSX-1020-K і VSX-1120-K можуть не тільки заряджати портативну техніку Apple, відтворювати контент з її пам’яті, але і управлятися за допомогою iPhone і iPod touch. Для цього є відповідний додаток iControlAV, яке пропонується безкоштовно в App Store.

itc


Читайте також:

  1. Pioneer випустила два AV-ресивера
  2. Sony інтегрувала підтримку 3D в AV-ресивер
  3. JVC представила незвичайні звукові системи
  4. Samsung представила в Україні нові домашні кінотеатри і Blu-ray плеєр
  5. iLuv впровадила в будильник вібруючий модуль і док-станцію для iPod
  6. Sanyo анонсувала три компактних камкордера
  7. NEC представила три монітори в рамках лінійки AccuSync
  8. HP анонсувала нову лінійку принтерів Photosmart
  9. Panasonic представила функціональну цифрову фоторамку
  10. Dual Electronics представила GPS-навігатор для iPod touch

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Домашній кінотеатр, Мультимедіа

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth D-sub DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.