Dual Electronics представила GPS-навігатор для iPod touch

Опубліковано 11 листопада, 2009 Автор Юра Стародуб

Не дивлячись на функціональну схожість таких пристроїв як Apple iPhone і iPod touch, відрізняються вони не тільки наявністю в комунікаторі телефонного модуля і фотокамери. Також в плеєрі відсутній GPS-приймач, хоча, стараннями компанії Dual Electronics, ця проблема була вирішена.

Dual Electronics представила GPS-навігатор для iPod touch

Такий пристрій як Dual Electronics XGPS300 виконано у формі захисного чохла. Новинка не тільки оберігає плеєр від випадкових ударів, появи подряпин на полірованій задній кришці і додає модуль GPS, а й є резервною батареєю, здатною зарядити iPod touch у разі потреби. Майбутні користувачі XGPS300 зможуть безкоштовно завантажити навігаційний додаток NavAtlas, повністю сумісний з аксесуаром. Можливості розробки Dual Electronics схожі з традиційними GPS-навігаторами. Так XGPS300 підтримує покрокову навігацію, голосові підказки, прокладання маршруту та інші звичні опції, що полегшують життя як автомобілістам, так і звичайним пішоходам і мандрівникам.

До речі, в комплекті з пристроєм поставляється автомобільний тримач. У навігаторові є порт miniUSB для підзарядки. Що стосується дати релізу комплекту XGPS300, то про неї виробник поки не розповідає. Зате відома ціна пропозиції, яка становить $180.

itc


Читайте також:

  1. Garmin випустила GPS-навігатори для пілотів і водіїв
  2. Dell вперше реалізувала в захищеному планшеті підтримку Multi-Touch
  3. Fujitsu додала опцію Multi-Touch для LifeBook T5010
  4. Samsung представила фотокамеру з модулями GPS, Wi-Fi і Bluetooth
  5. Wacom випустила інтерактивні планшети з підтримкою Multi-Touch

Теґи: , , , , , , , , , , , ,
Категорії Аксесуари, Ґанджети

Залишити коментар

  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Допомога

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.