Leica представила першу фотокамеру новітньої лінійки T-System

Опубліковано 30 квітня 2014 року

Компанія Leica анонсувала перший без-дзеркальний фотоапарат нової лінійки T-System, продажі якого розпочнуться 26 травня 2014 року.

Leica представила першу фотокамеру новітньої лінійки T-System

Камера оснащена матрицею APS-C (23,6×15,7 мм) з 16,5 млн пікселів, яка «ґарантує точну передачу кольору, виняткову яскравість і чіткість зображень навіть у несприятливих умовах освітлення». Підтримується запис відеороликів з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів (30p) і стереофонічним звуком. Для зберігання знятих матеріалів передбачено 16 Гбайт вбудованої пам’яті. Крім того, є слот для карт SD/SDHC/SDXC.

Стверджується, що Leica T-System — це перша в світі камера з повністю алюмінієвим корпусом. Вона виготовлена ​​з металу, який полірується вручну протягом 45 хвилин. У підсумку досягається «колаборація інноваційних та новаторських рішень з унікальною метою — з’єднати бездоганний зовнішній вигляд і прекрасні технічні характеристики».

Leica T-System — це перша в світі камера з повністю алюмінієвим корпусом

Фотоапарат оснащений 3,7-дюймовим сенсорним дисплеєм. Додатково може бути підключений зовнішній електронний видошукач високою роздільною здатністю Visoflex. Фото-камера оснащена вбудованим адаптером бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11b/g/n.

Кнопкова система кріплення Easy-Click забезпечує зручне приєднання таких аксесуарів, як ремінець для перенесення і кистьовий ремінець. Ці аксесуари забезпечені кнопками з нержавіючої сталі, які за допомогою простого клацання фіксуються в кнопочному замку на корпусі фотоапарата.

Світлова чутливість дорівнює ISO 125-12500, діапазон витримок — від 1/4000 до 30 секунд. Пристрій важить 384 грами з акумулятором, розміри фото-камери — 134x69x33 мм.

Leica T-System

Спочатку для камери будуть доступні тільки два нових об’єктива Leica T — Leica Vario-Elmar-T 18-56 mm f/3.5-5.6 ASPH і Leica Summicron-T 23mm f/2 ASPH. Пізніше буде випущена оптика Super-Vario-Elmar-T 11-23 mm f/3.5-4.5 ASPH і Vario-Elmar-T 55-135 mm f/3.5-4.5 ASPH. Важливо відзначити, що завдяки M-Т-адаптеру більше двадцяти об’єктивів лінійки Leica M можуть бути використані з камерами системи Leica Т.

Придбати новинку можна буде за ціною близько 1850 доларів без оптики.

«Информационные технологии Украины» возьмет на себя все трудности при настройке и обслуживании компьютеров и офисов. itua.com.ua — снижение затрат на содержание штата IT-специалистов при сохранении качества предоставляемых услуг. Автоматизация склада вашего предприятия даст неоспоримые преимущества при передвижении товара.

Теґи: , , ,
Категорії: Фото та відео

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.