Corsair розробила спеціальне видання комп’ютерного корпусу 600T

Опубліковано 20 травня, 2011 Автор Юра Стародуб

Компанія Corsair представила спеціальне видання комп’ютерного корпусу 600T. Дана новинка отримала назву Special Edition White Graphite Series 600T. Вона орієнтована на застосування геймерами і комп’ютерними ентузіастами.

Представлений пристрій виконаний у форм-факторі mid-tower. Він має біле виконання екстер’єру і чорний інтер’єр. Даний корпус дозволяє встановлювати до п’яти зовнішніх 5,25-дюймових пристроїв, до шести внутрішніх 2,5- або 3,5-дюймових жорстких дисків або твердотільних накопичувачів, до семи плат розширення. Для організації вентиляції всередині корпусу доступні два 200-міліметрові вентилятори (на передній і верхній панелях) і один 120-міліметровий вентилятор на задній панелі. Дана модель підтримує можливість використання прозорого акрилового бічного вікна або ж гратчастої бічної панелі, на якій можуть кріпитися до чотирьох 120-міліметрових вентилятори.

У піддоні для материнської плати передбачені отвори для прокладки кабелів і розташування опорної пластини процесорного кулера. Місце для установки блоку живлення передбачено в нижній частині корпусу. На верхній панелі розташовані чотири порти USB 2.0, один порт USB 3.0, один порт FireWire, два звукових інтерфейси для підключення навушників і мікрофону. Також в наявності є регулятор швидкості обертання вентиляторів.

Новий комп’ютерний корпус Corsair Special Edition White Graphite Series 600T вже почав відвантажуватися дистриб’юторам і повинен поступити в продаж незабаром за рекомендованою роздрібною ціною близько 180 доларів.

itc

Теґи: , , , , , ,
Категорії Корпуси

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.