NZXT анонсувала корпус Lexa S у форм-факторі Midi Tower

Опубліковано 5 вересня, 2009 Автор Юра Стародуб

Компанія NZXT після випуску комп’ютерного корпусу Beta EVO у форм-факторі Midi Tower анонсувала аналогічну модель Lexa S.

NZXT анонсувала корпус Lexa S у форм-факторі Midi Tower

Новинка виконана зі сталі, має розміри 196х480х528 мм і підтримує можливість установки материнських плат формату ATX, micro-ATX і BABY AT, а також до чотирьох зовнішніх 5,25-дюймових пристроїв, до семи внутрішніх 3,5-дюймових накопичувачів і до семи плат розширення. Для організації циркуляції повітря всередині корпусу використовується чотири встановлених вентилятора: 120-міліметровий на передній панелі, 120-міліметровий на бічній панелі, 140-міліметровий на верхній панелі (додатково користувач має можливість встановити ще один 120 – або 140-міліметровий вентилятор) і 120 — міліметровий на задній панелі.

При цьому всі використовувані 120-міліметрові вентилятори обертаються зі швидкістю 1200 об/хв і створюють повітряний потік 42 кубічних футів за хвилину при рівні видаваного шуму 23 дБ. Також на задній панелі передбачені отвори для шлангів системи водяного охолодження. У комплект поставки корпусу NZXT Lexa S опціонально може входити блок живлення потужністю 500 Вт, що відповідає стандарту ATX 12V 2.0. На бічній панелі розміщуються двf звукових інтерфейсу, два порти USB 2.0 і один роз’єм E-SATA.

Інформація про терміни початку продажів новинки поки не повідомляється, але відомо, що її рекомендована роздрібна ціна встановлена на рівні $70 (проте не уточнюється, стосується це варіанта поставки з блоком живлення або без нього).


Читайте також:

  1. Lian Li представила корпус у форм-факторі Midi Tower
  2. NZXT готує до випуску комп’ютерний корпус у форм-факторі mid-tower
  3. Lian Li представила два корпуси у форм-факторі Midi Tower
  4. Lian Li анонсує два корпуси у форм-факторі Full Tower
  5. Western Digital випускає перший у світі 1 ТБ накопичувач у форм-факторі 2,5 дюйма

Теґи: , , , , , , , , ,
Категорії Комплектуючі, Корпуси

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.