Canon готує до випуску три телеоб’єктива

Опубліковано 8 лютого, 2011 Автор Юра Стародуб

Компанія Canon анонсувала розширення модельного ряду знімних об’єктивів для цифрових дзеркальних камер і підготувала до випуску відразу три нових телеоб’єктива.

Однією з новинок є нова флагманська модель EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x. Вона належить до професійної лінійки L, володіє змінною фокусною відстанню в діапазоні 200-400 мм, але, крім того, містить вбудований подовжувач фокусної відстані з коефіцієнтом 1,4, який дозволяє досягти фокусної відстані 560 мм без зміни об’єктиву. У даній моделі також використовуються ультразвуковий мотор і система оптичної стабілізації зображення. Пристрій має захист від потрапляння всередину пилу і води. Прототип об’єктива EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x вперше буде демонструватися в рамках проведення виставки CP+ в Йокогамі (Yokohama) на цьому тижні.

Також в рамках серії L анонсовані дві моделі EF 600mm f/4L IS II USM і EF 500mm f/4L IS II USM, з постійною фокусною відстанню 600 мм і 500 мм, відповідно. Такі об’єктиви містять в конструкції по дві додаткові лінзи, покликані мінімізувати хроматичні аберації, в порівнянні з попередниками, при цьому вони мають меншу масу. Крім того, в новинках інтегровані ультразвукові мотори і системи оптичної стабілізації зображення. Зниження маси вдалося добитися за рахунок використання більш компактної системи стабілізації зображення, а також застосування в конструкції магнію і титану.

Очікується, що об’єктив EF 500mm f/4L IS II USM надійде в продаж у травні за рекомендованою роздрібною ціною близько $9500. Модель EF 600mm f/4L IS II USM з’явиться на ринку в червні з цінником близько $12000. Інформація про терміни початку продажів і рівень рекомендованих роздрібних цін телеоб’єктива EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x поки не повідомляється.

itc

Отличный видео ресурс, бесплатное онлайн видео, смотреть видео приколы, фото приколы. Можно скачать видео приколы.


Читайте також:

  1. Canon випустила DSLR камеру EOS 1D Mark IV
  2. Mimo готує до випуску компактний сенсорний екран
  3. Canon офіційно представила 18-мегапіксельну DSLR-камеру EOS 60D
  4. Samsung готує до випуску тривимірні телевізори
  5. Sanyo анонсувала три компактних камкордера
  6. Sony готує до випуску мультимедійний програвач на 400 дисків
  7. Inno3D готує до випуску розігнану відеокарту GeForce GT 240
  8. Praktica представила чотири компактні цифрові фотокамери
  9. MSI готує до випуску модифіковані неттопи Wind Box
  10. Sony випустила компактну 3D камеру Bloggie 3D

Теґи: , , ,
Категорії Фото та відео, Цифрове фото

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth D-sub DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.