Sony готує до випуску мультимедійний програвач на 400 дисків

Опубліковано 24 липня, 2009 року

Компанія Sony працює над створенням нової мультимедійної системи розваг BDP-CX7000ES Blu-ray Disc MegaChanger.

Sony готує до випуску мультимедійний програвач на 400 дисків

Модель BDP-CX7000ES здатна вміщати в себе велику колекцію оптичних дисків (Blu-ray, DVD чи CD) — 400 штук — і забезпечувати до них легкий доступ. Також пристрій дозволяє завантажувати інформацію про диски з Gracenote MusicID і VideoID з метою організації музики та відео. Після завантаження диска в лоток завдяки підтримці технології Gracenote відбувається автоматичне завантаження інформації (назва, автор, режисер, рік випуску, жанр і т.д.) через активне з’єднання з Інтернетом (використовується бездротове з’єднання Wi-Fi), після чого ці дані використовуються для навігації по всій бібліотеці. Відтворення можливо не тільки з дисків, але також і зовнішніх жорстких дисків або USB флеш-накопичувачів.

Представлений продукт має підтримку відео Full HD 1080/60p і 24p True Cinema, технологій HD Reality Enhancer і Super Bit Mapping, а також багатоканального 7.1 звуку з аналоговими виходами. При підключенні через інтерфейс HDMI до монітору чи телевізору, що володіє підтримкою 1080p, система здатна покращувати якість зображення стандартного відео з дисків DVD до якості, зіставного з Full HD 1080p, для чого застосовується фірмова технологія Sony Precision Cinema HD Upscale.

Очікується, що Sony BDP-CX7000ES Blu-ray Disc MegaChanger надійде в продаж у серпні за ціною близько $1900. Тоді ж стануть доступні докладні технічні характеристики пристрою.

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Фото та відео, Цифрове відео

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.