Смартфон Samsung Wave пройшов сертифікацію DivX

Опубліковано 26 березня, 2010 Автор Юра Стародуб

Компанія Samsung повідомила про те, що її смартфон Wave S8500, заснований на платформі Bada, став першим у світі пристроєм, який пройшов сертифікацію DivX на відтворення відео в HD-роздільній здатності 720p. У той же час відзначається, що нещодавно презентована модель Galaxy S i9000 незабаром також повинна бути відповідним чином сертифікована DivX.

Обидві моделі оснащуються новими дисплеями, виконаними за технологією Super AMOLED. Таке рішення перевершує за якістю зображення не тільки РК-матриці, але і традиційні AMOLED. Крім того, в даних пристроях використовуються високопродуктивні процесори, які працюють на частоті 1 ГГц. Також заявляється, що наявність логотипу DivX Certified свідчить не тільки про здатність смартфона відтворювати відео DivX з роздільною здатністю 720p, але також і створювати відеоролики в такій же роздільній здатності зі швидкістю 30 кадрів в секунду, які будуть сумісні з будь-яким іншим пристроєм, з сертифікатом DivX Certified.

Також Samsung заявляє, що близько 45 моделей вироблених нею мобільних пристроїв здатні відтворювати відео DivX, проте їх повний перелік не наводиться. Очікується, що смартфон Samsung Wave S8500 надійде в продаж у Європі в квітні або травні, а пристрій Galaxy S i9000 з’явиться на ринку на кілька місяців пізніше. Рівень рекомендованих роздрібних цін обох новинок поки не уточнюється.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , ,
Категорії Смартфони і комунікатори, Телефони

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.