Samsung готує свій перший комунікатор на базі Android 2.1

Опубліковано 6 лютого, 2010 Автор Юра Стародуб

Слідом за HTC і Google телефон на базі новітньої операційної системи Android 2.1 представила і компанія Samsung. Новинка в особі SHW-M100S з вражаючими характеристиками, але поки буде поширюватися лише на корейському ринку.

Samsung готує свій перший комунікатор на базі Android 2.1

В основі комунікатора лежить процесор Samsung ARM з частотою 800 МГц і 3,7-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 800х480 пікселів. Вбудована 5-мегапіксельна фотокамера здатна не тільки робити знімки, але і записувати відео з роздільною здатністю 720p і  частотою 30 кадрів в секунду. Також в пристрої є GPS-приймач, модуль Wi-Fi, цифровий ТВ-тюнер стандарту T-DMB, підтримка DivX і 3,5-міліметровий роз’єм для навушників. Завдяки наявності SNS (Social Networking Service), апарат буде зручний для користувачів, які часто відвідують популярні соціальні мережі.

В пристрої застосована нова фірмова оболонка TouchWiz UI, але можливо це лише дещо модифікований варіант вже відомого продукту. У продаж апарат надійде в березні, а розповсюджуватися буде силами оператора стільникового зв’язку SK Telecom. В пристрої є як підтримка Android Market, так і власного магазину додатків SK Telecom.

itc


Читайте також:

  1. Galaxy Spica – новий Android-комунікатор Samsung
  2. Samsung разом з Sprint випустила новий Android-телефон
  3. HTC анонсувала новий Android-комунікатор
  4. Acer анонсувала свій перший смартфон на основі Android
  5. Android-комунікатор Galaxy i5700 анонсований офіційно

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Смартфони і комунікатори

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.