Три клавіатури Oklick для дому та офісу

Опубліковано 8 листопада 2009 року

Дистриб’юторська компанія Merlion повідомила про появу в асортименті торгової марки Oklick трьох моделей клавіатур — Oklick 110М, Oklick 120м і Oklick 130м. Новинки відрізняються класичним зовнішнім виглядом і відсутністю будь-якого роду модних «наворотів». При цьому пристрої мають усі необхідні для роботи і розваг функції, а також привабливу ціну.

Клавиатура Oklick 110 M відрізняється компактною формою, її довжина складає всього 43 см

Клавиатура Oklick 110 M відрізняється компактною формою, її довжина складає всього 43 см, що значно заощаджує простір на робочому столі для розміщення всіх інших периферійних пристроїв. 103 низькопрофільні клавіші з м’яким ходом. Завдяки класичному чорному кольорі корпусу і клавіш клавіатура підійде до будь-якого інтер’єру.

Oklick 120M — проста і доступна за ціною клавіатура, що не вимагає встановлення програмного забезпечення. Стандартне розташування 104 клавіш, низький профіль кнопок і їх м’який хід пропонують максимум зручності при роботі. На вибір 2 варіанти забарвлення: повністю чорний і комбінований — сріблястий корпус з чорними клавішами. Остання в ряду новинок — мультимедійна клавіатура Oklick 130м. На відміну від перших двох моделей, Oklick 130м, крім 105 основних клавіш в класичній розкладці, має 17 додаткових кнопок управління, які забезпечують швидкий доступ до основних функцій при серфінгу в інтернеті і в мультимедійних додатках.

3dnews

Теґи: , , , ,
Категорії: Клавіатури, миші, Периферія

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.