OpenOfficeMouse – офісна миша з геймерським характером

Опубліковано 8 листопада 2009 року

Комп’ютерні мишки з безліччю програмованих кнопок необхідні не тільки завзятим ігроманам, вимоги яких до маніпуляторів незрівнянно вищі, ніж з боку звичайних користувачів ПК. Особливі мишки потрібні й тим, чий пакет офісного програмного забезпечення включає OpenOffice. У всякому разі, так вважає WarMouse, яка спільно з OpenOffice.org анонсувала випуск OpenOfficeMouse — перший подібний пристрій, розроблений для вільно розповсюджуваного офісного ПЗ.

OpenOfficeMouse - офісна миша з геймерським характером

Виробник запевняє, що з цим маніпулятором робота з Writer, Calc і іншими додатками стане більш швидкою і ефективною. 18 програмованих кнопок, аналоговий джойстик, підтримка 52 команд — все це покликане полегшити взаємодію з OpenOffice. У OpenOfficeMouse є стандартно налаштовані профілі конфігурації для п’яти програм. Програмне забезпечення для встановлення і налаштування миші буде випущено під ліцензією GNU LGPL v3 в першому кварталі 2010 року. У нього також увійдуть 20 профілів для інших ігор і додатків крім OpenOffice. Всього ж в пам’яті маніпулятора можуть зберігатися одночасно 63 профілі. Аналоговий джойстик може бути використаний як своєрідна «клавіатура».

З трьома режимами його застосування користувач вільний призначити джойстику функції відразу 16 кнопок або макросів

З трьома режимами його застосування користувач вільний призначити джойстику функції відразу 16 кнопок або макросів, що, як вважає WarMouse, стане в нагоді і в електронних таблицях, і в грі World of Warcraft. Крім уже названих особливостей можна відзначити наступні: миша має 512 Кб флеш-пам’яті, можливий імпорт і експорт профілів в/з формату XML, вибір аудіосигналу перемикання профілів. Роздільна здатність OpenOfficeMouse становить від 400 до 1600 dpi. Пристрій може працювати з Windows, Linux і Macintosh. Дата початку продажів не оголошена, але відома вартість — $75.

3dnews

Теґи: , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Клавіатури, миші, Периферія

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.