HP представила серію захищених від кібератак принтерів

Опубліковано 10 Жовтня 2015 року

Компанія HP оголосила про випуск нових принтерів корпоративного класу, розрахованих на експлуатацію в робочих групах з 5 до 15 користувачів з середнім навантаженням 7500 сторінок на місяць. Серед новинок були представлені представники серії M5xx, про які розповімо трохи докладніше.

HP LaserJet Enterprise M506

HP LaserJet Enterprise M506, як сказано в прес-релізі, призначений для чорно-білого друку і займає на 25% менше місця, ніж попередня модель, але при цьому працює на 71% швидше.

HP LaserJet Enterprise MFP M527

HP LaserJet Enterprise MFP M527 також розрахований на отримання монохромних відбитків, але відноситься вже до категорії БФП, так як на додаток має функцію однопрохідного двостороннього сканування, а керування ним здійснюється за допомогою сенсорного дисплея діагоналлю 20,3 см. Як заявляє виробник, швидкість виходу першої сторінки у пристрою збільшена на 33%.

HP Color LaserJet Enterprise MFP M577

HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 обладнаний такими ж, як і у M527 функціями сенсорного керування і двостороннього сканування, але при цьому може друкувати в кольорі, а швидкість двостороннього друку у нього на 43% вище в порівнянні з попередником.

Незважаючи на те, що принтери в різній ціновій категорії, всіх їх об’єднує наявність посиленого захисту від кібератак, реалізованого за допомогою таких технологій безпеки, як HP Sure Start для виявлення спроб несанкціонованого доступу до BIOS і його відновлення, можливість формування «білих» списків для завантаження тільки легальних прошивок і функція Run-time Intrusion Detection, метою якої є виявлення в пам’яті пристрою ознак шкідливих атак.

Деякі з перерахованих технологій незабаром стануть доступні і на ряді інших принтерів HP серій LaserJet і OfficeJet Enterprise X, випущених після 2011 року. Їх вони отримають з оновленим мікропрограмним забезпеченням.

via

Принтеры Zebra завоевали популярность на рынке благодаря своей высокой надёжности. Принтеры этикеток и расходные материалы (самоклеящиеся этикетки и риббоны) для различных отраслей применения. Этикетки и риббоны для принтеров Zebra, а также запчасти.

Теґи:
Категорії: Принтери та БФП

  • Про Убунту Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Позначки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.