Nokia представила незвичайний зарядний пристрій Charging Plate DT-600

Опубліковано 16 вересня, 2010 Автор Юра Стародуб

Nokia не тільки випускає мобільні телефони і смартфони, але також пробує сили і в суміжних областях. Наприклад, в її асортименті є нетбук, інтернет-планшети, а тепер з’явився і незвичайний зарядний пристрій Charging Plate DT-600.

Аксесуар являє собою невеликий майданчик, на який можна легко розмістити кілька ґаджетів. По кутах у нього присутні три кабелі: два зі стандартним 2-міліметровим коннектором, один — з microUSB. Четвертий кут залишений для змінного кабелю, який підключається до одного з двох наявних в Charging Plate DT-600 портів USB.

У комплекті з пристроєм поставляються перехідники mini-USB, для телефонів LG, Sony Ericsson і пари для трубок Samsung. Другий порт USB користувач може використовувати на свій розсуд, наприклад, для підзарядки портативного плеєра або будь-якого іншого сумісного ґаджета. Вперше публічна демонстрація Charging Plate DT-600 була проведена на заході Nokia World в Лондоні.

itc


Читайте також:

  1. MOSeco створила універсальний зарядний пристрій для туристів
  2. Sony Ericsson представила два телефони і гарнітуру в рамках ініціативи GreenHeart
  3. Nokia анонсувала три нових смартфона на базі Symbian^3
  4. Nokia анонсувала два нових телефони у форм-факторі слайдера
  5. Nokia представила смартфон С5 на платформі Symbian S60

Теґи: , , , , , , , , , ,
Категорії Аксесуари, Ґанджети

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.