Samsung випустила нетбук N230 з високим рівнем автономності

Опубліковано 7 липня, 2010 Автор Юра Стародуб

Компанія Samsung розширила лінійку нетбуків і представила пристрій N230. Така модель виконана в компактному дизайні, її висота складає всього 23,2 мм, а маса — близько 1 кг.

Новинка заснована на наборі системної логіки Intel NM10 і може оснащуватися процесорами Intel Atom N450 з частотою 1,66 ГГц або Atom N470 з частотою 1,83 ГГц. У таких процесорах інтегровані графічне ядро Intel GMA3150 і контролер пам’яті стандарту DDR2. Також новий ноутбук оснащується 10,1-дюймовим дисплеєм з матовим LED підсвічуванням, який підтримує роздільну здатність WSVGA 1024×600 точок. Крім того, нова модель містить оперативну пам’ять стандарту DDR2 об’ємом 1 ГБ, жорсткий диск ємністю 160 або 250 ГБ із швидкістю обертання шпинделя 5400 об/хв, веб-камеру, багатоформатний кардрідер, мережевий інтерфейс Ethernet, модулі бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11 b/g/n і Bluetooth 3.0. Як опція можлива установка 3G-модему. Новинка може комплектуватися акумулятором ємністю 32 Вт/год, що забезпечує до 7 годин автономної роботи, або батареєю ємністю 66 Вт/год, в такому випадку період автономної роботи збільшується до 13,8 години. У першому випадку маса нетбука становить 1,03 кг, у другому — 1,18 кг.

Відзначається, що нетбук Samsung N230 забезпечений ергономічною клавіатурою з рознесеними клавішами, що знижує навантаження на зап’ястя при наборі тексту. У такому пристрої реалізована функція Fast Start (швидкий запуск), завдяки якій користувач зможе почати роботу вже через кілька секунд після натискання на кнопку живлення. Також новий пристрій підтримує технологію Samsung AllShare, що полегшує обмін цифровим контентом між DLNA-сертифікованими пристроями Samsung, такими як цифрові фотокамери та мобільні телефони. AllShare дозволяє без проводів передавати HD-контент з ноутбука на телевізор або скопіювати відео та фото на телефон, не використовуючи при цьому кабелі. Окремо наголошується реалізація безшумного режиму роботи, що може бути корисно при використанні нетбука в бібліотеці або університетській аудиторії.

В Україні модель нетбука Samsung N230 повинна надійти в продаж з серпня цього року за орієнтовною роздрібною ціною від 4550 грн.

itc

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Ноутбук та нетбук

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.