Матіас створила комп’ютерну клавіатуру, яка взаємодіє з iPhone

Опубліковано 26 лютого, 2010 Автор Юра Стародуб

Компанія Matias, відома завдяки незвичайним периферійним пристроям, розробила черговий цікавий аксесуар для ПК — USB 2.0 Keyboard + Smartphone Stand.

Зовні пристрій виглядає як класична комп’ютерна клавіатура за винятком відсутнього блоку клавіш над стрілками управління курсором. Там розташовується кредл для смартфонів, а якщо у користувача є iPhone або iPod touch, то ці пристрої можна використовувати спільно з USB 2.0 Keyboard + Smartphone Stand.

Система застосування ґаджетів Apple разом з новою розробкою Matias досить проста. На телефон або плеєр встановлюється спеціальний додаток з App Store, який перетворює апарат у блок клавіш або у додатковий тачпад. Крім того, в клавіатурі є USB-хаб на три порти. Причому один з них підтримує USB 2.0 і розташовується на верхній панелі пристрою, а два інших розраховані на підключення миші та інших не вимогливих до швидкості передачі даних пристроїв.

Виробник також заявляє про мінімальний рівень шуму при роботі з клавіатурою. Вартість USB 2.0 Keyboard + Smartphone Stand становить $50.

itc


Читайте також:

  1. Logitech анонсувала нову ігрову клавіатуру
  2. Lenovo представила тонку клавіатуру з трекпоінтом
  3. Microsoft розробила нову ігрову клавіатуру SideWinder X4
  4. Enermax анонсувала бездротову клавіатуру для HTPC
  5. Adesso анонсувала бездротову клавіатуру з тачпадом

Теґи: , , , , , , , , , ,
Категорії Клавіатури, миші, Периферія, Ґанджети

Залишити коментар

  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Linux Mac OS X microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Допомога

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.