Yamaha модернізувала унікальний синтезатор Tenori-On

Опубліковано 10 листопада 2009 року

У 2007 році компанія Yamaha викликала справжній ажіотаж серед композиторів і музикантів, які працюють в жанрі електронної музики, своїм незвичайним синтезатором Tenori-On.

Yamaha модернізувала унікальний синтезатор Tenori-On

Це компактний пристрій не схожий на традиційний синтезатор, скоріше на «драм машину» (електронний синтезатор звуку ударних), але його можливості були набагато ширше. До того ж, працювати з апаратом виявилося дуже просто, що дозволяло музикантам і композиторам максимально швидко реалізовувати свої ідеї. Концептуально схожа ідея використовується і в такому електронному музичному інструменті як Reactable. Все в Tenori-On було добре за винятком ціни. Рекомендована вартість ґаджета складає $1500, що значно скорочує кількість потенційних користувачів синтезатора.

Тепер Yamaha розробила нову, більш дешеву версію синтезатора — Tenori-On TNR-O «Orange». Цей пристрій буде пропонуватися за $1000, але здешевлення спричинило за собою й низку змін, які можуть виявитися для деяких користувачів критичними. Так, корпус з магнієвого сплаву був замінений пластиковим. Yamaha відмовилася від батарейних відсіків, і Tenori-On TNR-O «Orange» можна використовувати лише при постійному підключенні до електромережі. До того ж, музична панель у новинці одностороння. На функціональність це не впливає, лише на ефектність використання апарату. Інші люди вже не зможуть спостерігати за діями музиканта по задній панелі, яка присутня у оригінальному синтезаторі Tenori-On.

У продаж Tenori-On TNR-O «Orange» надійде в січні 2010 року. Разом з релізом пристрою Yamaha обіцяє випустити нову прошивку для оригінальної моделі. У ній японська компанія врахувала побажання користувачів і виправила виявлені помилки.

itc

Теґи: , , , , , , , , , ,
Категорії: Мультимедіа, Периферія, Ґанджети

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.