Saga Xing LED: незвичайний MP3-плеєр з вбудованими іграми

Опубліковано 8 листопада 2009 року

Корейський виробник Saga представив цікавий MP3-плеєр Xing LED з привабливим дизайном і компактними габаритами (40х40х12 мм). У плеєрі застосовуються як апаратні, так і сенсорні органи управління. На бічних гранях пристрою розташувалися кнопки виклику меню, відтворення, блокування органів управління, порт USB і роз’єм для навушників. На верхній кришці плеєра знаходяться сенсорні кнопки управління гучністю і перемоткою треку.

Saga Xing LED: незвичайний MP3-плеєр з вбудованими іграми

На відміну від недавно анонсованої оновленої моделі MP3-плеєра SanDisk Clip в Xing LED немає дисплея як такого. Зате є 27 світлодіодів, які можуть бути запрограмовані на відображення вибраної користувачем іконки. Також вони використовуються у вбудованих в плеєр іграх «Камінь Ножиці Папір» і «Кості». Комплектний літій-полімерний акумулятор ємністю 250 мАг здатний забезпечити до 12 годин роботи Xing LED в режимі відтворення. Дата виходу і вартість новинки поки не відомі.

itc

Теґи: , , , , ,
Категорії: Мультимедіа, Портативні плеєри, Ґанджети

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.