Перша плата формату Mini-ITX на чіпсеті Intel P55

Опубліковано 8 листопада 2009 року

У Мережі з’явилася інформація про те, що компанія DFI підготувала до випуску нову материнську плату під назвою LANParty MI P55-T36, яка стане першою платформою на базі набору мікросхем Intel P55 Express, виконана у форм-факторі Mini-ITX. Завдяки старанням співробітників мережевого ресурсу Clunk.org.uk у нас з вами з’явилася можливість не тільки подивитися на якісні зображення майбутнього продукту, але й познайомитися з деякими його технічними характеристиками.

Перша плата формату Mini-ITX на чіпсеті Intel P55

Отже, модель, «заточена» під процесори Intel Core i5/i7 на ядрі Lynnfield у виконанні Socket LGA1156, виготовлена із застосуванням більш надійних японських конденсаторів з твердим електролітом, має 6-фазну підсистему живлення і забезпечена фірмовим програмним забезпеченням Auto Boost System (ABS) II для здійснення автоматичного розгону CPU. Платформа має всього один слот PCI Express 2.0 x16, а для розміщення модулів двоканальної оперативної пам’яті DDR3 передбачено два 240-контактних DIMM-слота.

DFI підготувала до випуску нову материнську плату під назвою LANParty MI P55-T36, яка стане першою платформою на базі набору мікросхем Intel P55 Express, виконана у форм-факторі Mini-ITX

Новинка в своєму розпорядженні має три порти SATA II, гігабітний Ethernet-контролер, аудіокодек Realtek ALC885 з підтримкою 7.1-канального звуку HD Audio, дисплей LED Post Code Display, кнопку Clear CMOS, а також виведені на задню панель оптичний і коаксіальний S/PDIF-виходи, порт eSATA і шість роз’ємів USB 2.0. Про ціну і ймовірні терміни початку масових продажів нової плати поки нічого не відомо.

3dnews

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії: Комплектуючі, Платформа

rss twitter facebook vkontakte googleplus tumblr
  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 LG microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.