Apple оновила свій найдоступніший ноутбук MacBook

Опубліковано 21 жовтня, 2009 Автор Юра Стародуб

Компанія Apple разом з оновленням комп’ютерів iMac і Mac mini, представила нову версію MacBook, який поки що є найдоступнішим ноутбуком під керуванням операційної системи Mac OS X. На відміну від старшої лінійки MacBook Pro, всі моделі якої виконані з алюмінію, у новому MacBook як і раніше використовується пластик, хоча цього разу він вирізається з цільного шматка (технологія виробництва вперше застосована в MacBook Air), що повинно позитивно позначитися на міцності корпусу.

Apple оновила свій найдоступніший ноутбук MacBook

Як і дизайн, технічні характеристики оновленого MacBook також зазнали значних змін. Модель оснащується 13,3-дюймовим екраном з LED підсвічуванням і роздільною здатністю 1280х800 пікселів, процесором Intel Core 2 Duo з частотою 2,26 ГГц, 2 ГБ пам’яті DDR3 (з можливістю розширення до 4 ГБ), жорстким диском зі швидкістю обертання 5400 об/хв . на 250 Гб, графічним адаптером NVIDIA GeForce 9400M, а також щілинним DVD-приводом із швидкістю запису 8X. Крім цього, в ноутбуці застосовується один порт Mini DisplayPort, два порти USB 2.0, веб-камера iSight, гігабітний Ethernet, модулі Wi-Fi і Bluetooth і один аудіо вихід/вхід. Серед інших особливостей MacBook також варто виділити новий скляний тачпад з підтримкою технології Multi-Touch, а також новий вбудований акумулятор, який, за заявою Apple, може забезпечити ноутбук живленням до 7 годин.

Вартість оновленого MacBook в США становить $999

Вартість оновленого MacBook в США становить $999, поки немає інформації про його ціну і дату надходження в продаж в Україні.


Читайте також:

  1. Apple близька до оновлення лінійки MacBook
  2. Apple Mac mini отримав додатковий вінчестер і серверну ОС
  3. Лінійка Apple iMac отримала нові дисплеї і процесори
  4. Планшетний комп’ютер Apple буде представлений у вересні?
  5. Dell розробляє ноутбук товщиною 10 мм
  6. HP оновила ноутбук-трансформер TouchSmart tx2 і представила моноблок TouchSmart 9100
  7. Toshiba анонсувала ігровий ноутбук з приводом Blu-ray
  8. Acer випустила ноутбук Aspire 5738PG з сенсорним екраном
  9. ASUS представила ноутбук з Core i7 Mobile
  10. Toshiba випустила ноутбук P500 з Blu-ray приводом

Теґи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Категорії Ноутбук та нетбук

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth D-sub DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.