Emerge розробила універсальний зарядний пристрій для ноутбуків

Опубліковано 12 жовтня, 2009 Автор Юра Стародуб

Виробники весь час прагнуть до зменшення габаритів сучасних ноутбуків, але часто не звертають уваги на їх зарядні пристрої, які користувачі дуже часто беруть із собою в дорогу разом з ноутбуком. У підсумку блок живлення може займати не набагато менше місця, ніж сам лептоп із-за великого корпусу, пристойної ваги і товстих кабелів. У такому випадку на допомогу приходять універсальне рішення від сторонніх розробників. Наприклад, ReTrak від Emerge Technologies.

Emerge розробила універсальний зарядний пристрій для ноутбуків

Новинка має потужність 90 Ват і, згідно з даними виробника, сумісна з 7000 моделей ноутбуків, включаючи новітні рішення на базі процесорів Core i7, на зразок Dell Studio або MSI GT640. За своїми габаритами ReTrak в середньому на 60% більш компактний, ніж більшість аналогічних за потужністю блоків живлення. У пристрої застосовуються тонкі кабелі змінної довжини, а в комплекті з ним поставляється ряд перехідників для різних моделей ноутбуків. Варто також звернути увагу на два порти USB, що дозволяють заряджати за допомогою ReTrak таку портативну техніку як мобільні телефони, медіаплеєри і інші гаджети.

У комплекті поставки разом з Emerge ReTrak присутній чехол для транспортування. Зарядний пристрій вже надійшло в продаж за ціною $100.


Читайте також:

  1. Genius випустила бездротову мишу для ноутбуків – Genius Navigator 905BT
  2. LaCie розширила модельний ряд зовнішніх оптичних накопичувачів для ноутбуків
  3. Kama Stay – пристрій для додаткових накопичувачів і охолодження в ПК
  4. Philips анонсувала нові аксесуари для ноутбуків
  5. BenQ вийшла на ринок тонких ноутбуків на платформі Intel CULV

Теґи: , , , , , ,
Категорії Аксесуари

  • Володя

    Чи можна через цю штуку заряджати ноутбук в машині в дорозі?

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.