Freecom оголосила про випуск зовнішнього жорсткого диска з інтерфейсом USB 3.0

Опубліковано 27 вересня, 2009 року

Компанія Freecom анонсувала випуск першого в світі зовнішнього жорсткого диска, оснащеного інтерфейсом USB 3.0. Новинка одержала назву Hard Drive XS 3.0.

Freecom оголосила про випуск зовнішнього жорсткого диска з інтерфейсом USB 3.0

Пристрій виконаний у форм-факторі 3,5 дюйма і має ємність 1, 1,5 і 2 ТБ. Жорсткий диск поміщений в прогумований корпус, який забезпечує захист від вібрації і ударів. Накопичувач забезпечує максимальну швидкість передачі даних на рівні 130 МБ/с при використанні інтерфейсу USB 3.0, також він сумісний з інтерфейсами USB 2.0 і 1.1, але при їх використанні швидкість передачі інформації істотно знизиться. Очікується, що продажі зовнішнього жорсткого диска Freecom Hard Drive 3.0 XS почнуться в Європі в середині листопада за ціною €119.

Також повідомляється, що у зв’язку з поки ще недостатньо широкою поширеністю інтерфейсу USB 3.0 в комп’ютерній техніці компанія Freecom буде випускати відповідні контролери у вигляді карт розширення для настільних комп’ютерів і ExpressCard для ноутбуків. Продажі таких пристроїв також почнуться в середині листопада за ціною €30 за кожен контролер.

Теґи: , , , , ,
Категорії Зовнішні накопичувачі, Периферія

  • http://dyrnuchka.in Igor

    Все чекав коли це відбудеться

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.