Siberia v2 – повнорозмірні навушники від SteelSeries

Опубліковано 22 вересня, 2009 Автор Юра Стародуб

Компанія SteelSeries, відома як виробник ігрових аксесуарів та периферійного обладнання, анонсувала швидкий випуск повнорозмірних навушників SteelSeries Siberia v2.

Siberia v2 - повнорозмірні навушники від SteelSeries

Новинка позиціонується як заміна оригінальних навушників Siberia, які випускаються ще з 2004 року. Одним з нововведень в нової моделі є наявність висувного мікрофона. Також в результаті застосування збільшених до 50 мм мембран вдалося підвищити якість звуку та охопити діапазон від 10 Гц до 28 КГц, а також збільшити сигнал до 112 дБ. Довжина кабелю становить 1 м, при цьому він містить регулятор гучності і два 3,5-міліметрових роз’єми, а в комплект постачання входить 2-метровий подовжувач. Також у комплект опціонально може включатися звукова карта з інтерфейсом USB, яка зможе генерувати віртуальне багатоканальне 7.1 звукове оточення при використанні навушників.

Очікується, що SteelSeries Siberia v2 надійдуть у продаж у листопаді, але рівень їх цін поки не повідомляється.

Теґи: , , , ,
Категорії Акустика, навушники, Мультимедіа

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter FriendFeed
  • Категорії

    Теґи

    3G Acer AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel LG Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SDHC SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows Vista Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.