Захищена камера LG Action Cam LTE підтримує передачу відео через 4G-мережу

Опубліковано 15 Травня 2016 року

Компанія LG Electronics анонсувала компактну відеокамеру Action Cam LTE, розраховану на роботу в екстремальних умовах.

Захищена камера LG Action Cam LTE

Новинка отримала 1/2,3-дюймовий сенсор з 12,3 млн пікселів і об’єктив з кутом поля зору 150 градусів. Підтримується запис відео ультрависокої роздільної здатності 4K (3840×2160 пікселів) зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Є також можливість проведення зйомки в форматах Full HD (1920×1080 пікселів; 60 кадрів в секунду) і HD (1280×720 пікселів; 120 кадрів в секунду).

Компактна відеокамера Action Cam LTE

Головною особливістю екшенкамери є наявність вбудованого модуля LTE/3G для роботи в мобільних мережах четвертого і третього поколінь. Завдяки цьому користувачі зможуть безпосередньо транслювати відео на онлайнові сервіси типу YouTube. Правда, в цьому випадку якість обмежується форматом HD і швидкістю 30 кадрів в секунду.

LG Action Cam LTE оснащена адаптерами бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11b/g/n і Bluetooth 4.1. Підтримується віддалений доступ. Використовувати новинку можна в якості камери спостереження або автомобільного відеореєстратора.

LG Action Cam LTE оснащена адаптерами бездротового зв'язку

Новинка наділена 2 Гбайтами оперативної пам’яті, 4 Гбайтами флеш-пам’яті, слотом microSD, приймачем GPS, акселерометром, гіроскопом і портом USB Type-C. Живлення забезпечує акумуляторна батарея ємністю 1400 мА·год. Габарити становлять 35×35×77,9 мм, вага — 95 грамів.

Камера має герметичне виконання: вона може перебувати під водою на глибині до одного метра протягом півгодини. Пізніше для пристрою стане доступний спеціальний кейс, який розширює можливості підводної зйомки. Про ціну не повідомляється.

via

Разработка программного обеспечения управления рисками в банковской сфере, обеспечения экономической безопасности и финансового мониторинга.Вебсайт АналитикСофтЛаб — профессиональный подход к управлению проектами и интегрированию новейших технологий и разработок.

Теґи: , ,
Категорії: Фото та відео

  • Про Убунту Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Позначки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.