Deepcool представила новий корпус DUKASE

Опубліковано 30 листопадаа 2015 року

Заощаджувати на комп’ютерному корпусі не варто. Дешеві моделі не відрізняються міцністю, оскільки заради економії в них використаний тонший метал, як правило з недоладним зовнішнім виглядом, і, що важливіше, гострими краями всередині, про які можна серйозно порізатися в процесі складання системи.

Новий корпус Deepcool DUKASE

Новий корпус Deepcool DUKASE відноситься до масового сегменту з невисокою ціною, але з позбавленням вищеописаних недоліків. Він коштує 70 доларів, і, незважаючи на це, має низку можливостей, властивих тільки моделям з дорожчого сегменту іменитих виробників.

Це класична середня башта, сумісна з платами форм-факторів ATX, Micro-ATX і Mini-ITX. Вона має габарити 482,7×213,4×504 міліметра і важить трохи менше шести кілограмів. Основні матеріали, використані в конструкції DUKASE — сталь і пластик ABS. Корпус має строгий дизайн з переважанням прямих ліній і гострих кутів і забезпечений великим вікном на лівій бічній панелі. Всередині досить простору для встановлення вентиляторів висотою до 170 міліметрів і карт розширення довжиною до 390 міліметрів. Верхня панель легко знімається для чищення вентиляторів або радіатора охолодження.

Корпус Deepcool DUKASE

Розташування блоку живлення нижнє, обмеження на його довжину практично немає, але підтримується тільки установка вентилятором донизу, оскільки нижня частина корпусу являє собою окрему камеру. Два зовнішніх п’ятидюймових відсіки порадують власників приводів DVD і Blu-ray, а всередині можна встановити по три жорстких диска кожного з стандартних типорозмірів, 3,5 і 2,5 дюйма. Корпус поставляється з встановленим на задній панелі 140-міліметровим вентилятором, додатково спереду можна встановити два 120-міліметрових вентилятора, а зверху — ще два, діаметром 120 або 140 міліметрів.

via

В случае поломки микрофона вашего девайса, интернет-магазин «Инпротех» http://inprotech.com.ua/collection/mikrofony с удовольствием поможет подобрать нужную деталь. В особых случаях для восстановления работоспособности требуется замена шлейфа, это типично для раскладающихся мобильных телефонов.

Теґи: ,
Категорії: Корпуси

  • Про Убунту Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Позначки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.