GPS-трекер SPOT Connect

Опубліковано 28 Вересня 2015 року

Мандрівникам і кому пощастило заблукати в лісі присвячується — спеціально для вас компанія SPOT розробила пристрій SPOT Connect. Цей схожий на шайбу ґаджет оснащений Bluetooth-передавачем, що дозволяє «синхронізувати пристрій з операційними системами смартфонів».

GPS-трекер SPOT Connect

«Причепившись» таким чином до мобільного пристрою, SPOT Connect визначить ваше місце розташування за допомогою супутникової мережі Globalstar. Непоганий варіант для глухої хащі, в якій стійкого прийому стільникової мережі не знайти.

GPS-трекер SPOT Connect

Надалі користувач зможе відправити текстове повідомлення або електронного листа з інформацією про своє місцезнаходження, або ж зателефонувати на міжнародний центр надзвичайних ситуацій. Але є у SPOT Connect і менш екстремальні застосування, наприклад, відстеження пройденого маршруту засобами Google Maps/My Tracks.

Враховуючи наявність шила в відомому місці у передбачуваних покупців новинки, і географію переміщень, розробники оснастили SPOT Connect водонепроникним корпусом, що відповідає стандарту IPX7.

GPS-трекер SPOT Connect

Вага SPOT Connect складає всього 105 грамів, а крім Android, «протягом року» розробники додадуть підтримку і інших операційних систем.

Вартість GPS-пристрою становить 170 доларів, а сервіс Globalstar пропонується за ціною 100 доларів на рік. У продаж новинка надійде впродовж цього місяця. «Аргонавти» і першопрохідці, готуйте ваші грошики!

via

Компактный маячок — прекрасно подходит для отслеживания местонахождения и безопасности детей, стариков, питомцев и машин. По выгодной цене gps трекер купить в интернет-магазине «4тото!?» с доставкой по Киеву и Украине.

Теґи:
Категорії: Ґанджети

  • Про Убунту Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Позначки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.