Xiaomi представила «розумні» кросівки з підключенням до телефону

Опубліковано 12 Серпня 2015 року

Компанія Xiaomi, стрімко увірвалася до групи найбільших виробників смартфонів, і продовжує експериментувати з випуском цікавих ґаджетів. Після релізу «розумного» повітроочисника Mi Air Purifier, екшен-камери Xiaomi Yi, роутера і навіть телевізорів, китайська компанія звернула увагу на взуттєвий бізнес.

«Розумні» кросівки з підключенням до телефону

Мова йде не про всі види взуття, а лише про «розумні» кросівки, які можна підключати до смартфонів, випуск яких є головним джерелом доходів компанії.

Водонепроникні кросівки, виготовлені місцевим виробником спортивного екіпірування Li-Ning. Кросівки під назвою Li-Ning Smart, оснащені датчиками руху військового класу і адаптером бездротових мереж Bluetooth, вбудованим в підошву.

«Розумні» кросівки з підключенням до телефону

Завдяки вбудованому в кросівки сенсору руху, реєструється також тиск, інформація про прогулянки та заняття фітнесом. Додатками збирається і аналізується інформація що враховує як число зроблених кроків, так і кількість спалених калорій, та інші показники.

Вартість «розумних» кросівок Xiaomi, доступних в різних кольорах, починається з тридцяти двох доларів, а ресурсу сенсора достатньо більш ніж на рік тренувань. Двадцятого липня нові кросівки з’явилися у продажу в Китаї.

via

Обувная площадка для людей, которые ценят качество, комфорт и свое личное время. Купить обувь в интернет-магазине Kedoff.net мировых брендов — Forester, Coral Coast, Las Espadrillas, Merrell, Converse All Star, Supra, Vans, Rider, Cat и Greyder. Высокое качество, редкие модели конкретного сегмента, недорогие модели брендовой обуви, обслуживание на высоком профессиональном уровне.

Теґи: , ,
Категорії: Ґанджети

  • Про Убунту Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Позначки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.