ASUS VivoPC VM62: міні-комп’ютер з підтримкою 4K-відео і системою DualBay

Опубліковано 23 жовтня 2014 року

Компанія ASUS випустила компактний комп’ютер VivoPC VM62, який може використовуватися в якості домашнього мультимедійного центру.

Міні-комп'ютер ASUS VivoPC VM62

Міні-комп’ютер ASUS VivoPC VM62 виконаний на процесорі Intel Core i3-4030U покоління Haswell. Чип має два обчислювальних ядра з тактовою частотою 1,9 ГГц і вбудований графічний контролер Intel HD Graphics 4400. Об’єм оперативної пам’яті DDR3-1600 може становити до 16 Гбайт.

Міні-комп'ютер ASUS VivoPC VM62

Однією з особливостей міні-комп’ютера є система DualBay: всередину корпусу може бути встановлений спеціальний модуль з двома 2,5-дюймовими накопичувачами. Це забезпечує гнучкість формування підсистеми зберігання даних використовуючи комбінування жорстких дисків і (або) твердотільних пристроїв. Крім того, замість модуля DualBay можна встановити один 3,5-дюймовий накопичувач.

Міні-комп'ютер ASUS VivoPC VM62

ASUS відзначає, що VivoPC VM62 підтримує роботу з відеоматеріалами ультрависокої роздільної здатності (4К). Для підключення дисплеїв передбачені інтерфейси DisplayPort і HDMI.

Міні-ПК ASUS VivoPC VM62

До оснащення входять гігабітний мережевий контролер, адаптери бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac і Bluetooth 4.0, стереофонічні динаміки і кардрідер. В наявності шість USB-портів, чотири з яких підтримують стандарт 3.0. Міні-комп’ютер важить 1,2 кг, його габарити — 190x190x56,2 мм.

via

Теґи: , , , ,
Категорії: Міні-ПК

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.