Beats Electronics представила свою першу бездротову гарнітуру Powerbeats2

Опубліковано 22 червня 2014 року

Компанія Beats Electronics, яка нещодавно увійшла до складу Apple, оголосила про вихід оновленої гарнітури для атлетів під назвою Powerbeats2 Wireless. Це перша бездротова гарнітура в асортименті Beats Electronics. Для підключення гарнітури до мобільного пристрою використовується інтерфейс Bluetooth. Навушники з’єднані з пультом керування і мікрофоном плоским кабелем.

Beats Electronics представила свою першу бездротову гарнітуру Powerbeats2

Як і попередня модель Powerbeats, новинка створена спільними зусиллями фахівців Beats і відомого баскетболіста клубу Miami Heat Леброна Джеймса. Пристрій теж виконано у формфакторі «вкладиші» з регульованою прогумованої дужкою для кріплення за вухом.

Бездротова гарнітура в асортименті Beats Electronics

Гарнітура призначена для прихильників фітнесу. У прес-релізі відзначено її стійкість до потрапляння вологи та поту відповідно до вимог стандарту IPX4.

Гарнітура призначена для прихильників фітнесу.

Крім прослуховування музики, Powerbeats2 можна використовувати замість звичайної Bluetooth-гарнітури для телефонних переговорів. На відміну від більшості виробів Beats Electronics, новинка доволі легка. Разом з тим, як запевняє компанія, пристрій забезпечує таку ж високу якість звуку, як і його попередник Powerbeats. Гарнітура має регулятор гучності й кнопку перемикання треків.

Тривалість автономної роботи Powerbeats2 становить близько шести годин

Тривалість автономної роботи Powerbeats2 становить близько шести годин, тому гарнітура цілком підійде і для любителів бігу на тривалі дистанції. Також повідомляється про можливість швидкої зарядки протягом 15 хвилин, що забезпечує безперервну роботу пристрою протягом години.

У продаж гарнітура Beats by Dre Powerbeats 2 Wireless надійде вже цього місяця за ціною 199,95 доларів.

via

Оптическая сеть DWDM изначально рассчитана на возможность наращивания пропускной способности волоконно-оптических каналов. Оптическая сеть построенные по технологии DWDM, — оптимальное решение для мобильной связи и операторов с широким спектром услуг. Такая оптическая сеть хорошо переносит резкие повышения объема трафика.

Теґи: , , , ,
Категорії: Акустика, навушники, Мультимедіа

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.