Logitech підготувала чохол-клавіатуру Type-S для планшетів Galaxy Tab S

Опубліковано 16 червня 2014 року

Слідом за анонсом планшетів Samsung Galaxy Tab S 10.5 і Galaxy Tab S 8.4 з екранами Super AMOLED компанія Logitech представила призначений для них чохол-клавіатуру Type-S.

Logitech підготувала чохол-клавіатуру Type-S для планшетів Galaxy Tab S

Чохол-клавіатура кріпиться до планшета за допомогою кутових затискачів, а потужні магніти надійно утримують Type-S в закритому положенні. Як повідомляє компанія, чохол-клавіатура Type-S створений з використанням міцних і водовідштовхувальних матеріалів, надійно захищаючи планшет від випадкових ударів, подряпин та попадання води.

Чохол-клавіатура Logitech Type-S

Двопозиційна підставка дозволяє розміщувати планшет під кутом і горизонтальному положенні в залежності від уподобань користувача та для більш зручного набору тексту електронного послання або перегляду інтернет-сторінок.

Підключення клавіатури до планшета здійснюється за допомогою модуля Bluetooth. Батарея забезпечує тривалу роботу Type-S. При щоденній роботі протягом двох годин, однієї зарядки батареї вистачить на три місяці. Зарядка чохла-клавіатури проводиться за допомогою USB-кабелю.

Розміри Logitech Type-S для Galaxy Tab S дорівнюють 259х192х20 мм, вага — 436 грамів. Реалізація чохла-клавіатури почнеться в цьому місяці за ціною 99,99 доларів.

via

Многие пользователи сталкиваются с тем, что компьютер не видит внешний жесткий диск. И, чаще всего, это происходит сразу же после покупки нового устройства. Если не виден новый внешний HDD — http://pcpro100.info/chto-delat-esli-kompyuter-ne-vidit-vneshniy-zhestkiy-disk/. Для начала проверьте работоспособность жесткого диска на другом компьютере. Так же полезно, попробовать почистить компьютер от лишних мусорных файлов и оптимизировать работу реестра и программ…

Теґи: , ,
Категорії: Аксесуари

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.