Гарнітура CM Storm Pulse-R — для вимогливих геймерів

Опубліковано 25 травня 2014 року

Компанія Cooler Master продовжує динамічно поповнювати асортимент ігрових пристроїв. І саме про навушники ми і будемо говорити сьогодні, протестувавши одну з найсвіжіших моделей — CM Storm Pulse-R. За вартістю, а в роздробі вона становить близько 90 доларів, можна здогадатися, що продукт явно належить до преміального класу.

Гарнітура CM Storm Pulse-R — для вимогливих геймерів

Гарнітура продається в чорній коробці, а крім самого пристрою всередині присутня тільки лише невелика інструкція користувача. Однак, оскільки виробник використовує модульну конструкцію, то навушники поставляються частинами. Сигнальний кабель і мікрофон виконані знімними, і це дуже допомагає при транспортуванні, та й робить CM Storm Pulse-R більш універсальними.

Дизайнерське рішення навушників виглядає трохи неоднозначно. Класичні круглі форми помітно «зістиковані» з прямими лініями, а сама конструкція виглядає дуже масивною. З одного боку — це добре, тому що підвищується надійність, з іншого — невблаганно зростає маса.

Наголов’я зроблено дуже широким з металевим підсилювачем всередині. Розмір регулюється в широких межах, тому з цим труднощів виникнути не повинно. А в місці контакту з верхньою частиною голови передбачений м’який ущільнювач для більшого комфорту.

Гарнітура CM Storm Pulse-R

Самі чашки закріплені або, навіть краще сказати, підвішені на шарнірах. Вони можуть вільно рухатися в будь-якому напрямку, повторюючи анатомічні особливості голови. М’які амбушюри оброблені штучною шкірою і, разом з наголов’ям, забезпечують впевнений притиск. У підсумку досягається хороша ізоляція від навколишнього середовища. Кстати, хорошая изоляция и у наушников Sennheiser. В интернет-магазине Notus можно подобрать и купить наушники sennheiser, за разумные деньги.

Мікрофон зроблений знімним, тому встановлювати його можна тільки в разі реальної необхідності. Штанга добре фіксується у відповідному гнізді з середньою піддатливістю: якоюсь мірою може відрегулювати видалення, але гнути «ногу» в широких межах не вийде.

Окремої уваги заслуговує сигнальний кабель. Він теж від’єднується. Роз’єм фіксується добре, і до цього моменту питань не виникає. Довжина складає цілих три метри, щоб гравець міг підключити навушники навіть до роз’єму на тильній стороні корпусу. Крім того, довгий кабель не обмежує свободу переміщення користувача в рамках «ігрового робочого місця». Недалеко від вихідного роз’єму розташований пульт керування з механічним вимикачем мікрофона і регулятором гучності.

Нарешті, залишилося сказати кілька слів про кастомізацію. При підключенні роз’єму USB у відповідний порт комп’ютера пульт і чашки навушників починають ненав’язливо підсвічуватися білими світлодіодними смужками. А зовнішні алюмінієві накладки зроблені такими, що легко замінюються, тому можна встановлювати варіанти іншого кольору.

Гарнітура CM Storm Pulse-R

Оцінювати звучання CM Storm Pulse-R можна з декількох позицій — ігрового та музичного. Однак як не крути, рівень виходить однаково високим в обох випадках. По-перше, картина досить зважена. Окремі частини звукового діапазону не превалюють один над одним, що для подібного типу пристроїв вже приємно. Присутній повноцінний динамічний бас, але він анітрохи не тисне середину. До середніх частотах можна пред’явити тільки одну претензію — злегка спотворюється тембральний баланс. Багато голосів втрачають тепле забарвлення і стають «металевими». Верхи звучать дзвінко і чисто. Навушники без проблем відіграють навіть складні музичні напрямки, справляючись з численними звуками і важкими інструментами.

Якщо говорити про вірність позиціонування, то CM Storm Pulse-R формують сцену середньої якості. Явних проблем не спостерігається, але деякі спеціалізовані тести все ж вказують на неточне розташування джерела звуку по глибині сцени. Чутливості цілком вистачає навіть для роботи з посередньою звуковою картою, але, природно, навушники набагато краще звучать у разі використання спеціалізованих виходів з підсилювачем. Цілком можна користуватися і в парі зі сматрфоном, однак, гучність буде не та (якщо тільки в ньому, знову ж, не передбачено відповідний підсилювач).

У підсумку CM Storm Pulse-R можна поставити відмінну оцінку. Ми б не стали рекомендувати їх для носіння на вулиці або класичного прослуховування музики — масивна конструкція явно не сприяє цьому. Однак для гравців все продумано до дрібниць: жорстке наголов’я забезпечує чіпку посадку, а м’які амбушюри надійно ізолюють від навколишнього середовища. Довгий три-метровий дріт жодним чином не сковує рухи користувача, ну а звук і зовсім виявився доволі якісним. Плюс, багатьом можуть сподобатися такі фішки, як провідний пульт керування, підсвічування чашок і змінні алюмінієві накладки.

via

Теґи:
Категорії: Акустика, навушники, Мультимедіа

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.