D-Link випустила портативний маршрутизатор з підтримкою Wi-Fi 802.11ac

Опубліковано 11 квітня 2014 року

Компанія D-Link повідомила про доступність першого в світі портативного маршрутизатора з підтримкою стандарту бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11ac — DIR-510L.

Маршрутизатор D-Link DIR-510L

За допомогою DIR-510L можна організувати приватну захищену бездротову мережу з доступом в інтернет, використовуючи для цього підключення Ethernet, Wi-Fi або 3G/4G. Пристрій працює одночасно у двох діапазонах частот із загальною швидкістю бездротового з’єднання до 750 Мб/с (N300+AC450). При цьому реалізована зворотна сумісність з пристроями, що підтримують стандарти бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11a/b/g/n.

Маршрутизатор DIR-510L виконаний в компактному корпусі з розмірами 140x59x16 мм і вагою 154 грами. Завдяки вбудованому акумулятору ємністю 4000 мА/год маршрутизатор може тривалий час працювати автономно і при цьому використовуватися для підзарядки телефонів, смартфонів або планшетів.

Маршрутизатор D-Link DIR-510L

Наявність двох портів USB 2.0 дозволяє працювати з файлами USB-накопичувача, не перериваючи при цьому підзарядку. При цьому на накопичувачі можна створювати персональну «хмару» для зберігання документів і медіаконтенту, доступ до яких можна отримати з будь-якого місця, де є з’єднання з інтернетом. Для цього буде потрібно скористатися додатком mydlink SharePort для планшетів і смартфонів під керуванням iOS або Android. Локальний доступ до файлів USB-накопичувача можливий за допомогою програми SharePort Mobile або через веб-браузер з використанням технології SharePort WebAccess.

Модель DIR-510L також може використовуватися як медіа-сервер для трансляції мультимедійного контенту на DLNA-сумісні пристрої. Додатково в пристрої передбачена функція «гостьової зони» для обмеження доступу до ресурсів приватної бездротової мережі.

Маршрутизатор D-Link DIR-510L надійде в продаж незабаром за рекомендованою роздрібною ціною близько 150 доларів.

via

Сучасні львівські салони весільних суконь пропонують дуже цікавий вибір на дуже різний смак. Весільні сукні львів — перегляньте фотографії щоб вибрати стиль який підходить саме вам. Весільні плаття з вишивкою і без, білі та з елементами різних кольорів. Виберіть весільну фату, яка пасуватиме саме до вашої сукні.

Теґи: , ,
Категорії: Мережеве обладнання, Периферія

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.