Ігровий міні-комп’ютер Gigabyte Brix Gaming на платформі AMD

Опубліковано 29 січня 2014 року

Компанія Gigabyte продовжує розширювати лінійку комп’ютерів невеликого форм-фактора. Черговою новинкою стала модель Brix Gaming, яка, як можна зрозуміти з назви, розрахована на шанувальників комп’ютерних ігор.

Ігровий міні-комп'ютер Gigabyte Brix Gaming

У пристрої застосована материнська плата розміром 100×105 мм. На неї встановлений гібридний чотирьохядерний процесор AMD A8-5557M з тактовою частотою 2,1 ГГц (підвищується до 3,1 ГГц в режимі «турбо») і контролером Radeon HD 8550G. Незважаючи на наявність інтегрованого відеоадаптера, графічна підсистема використовує дискретний прискорювач AMD Radeon R9 M275X з 2 Гбайт пам’яті GDDR5.

Міні-комп'ютер Gigabyte Brix Gaming

В два слота SO-DIMM DDR3L може бути встановлено до 16 Гбайт оперативної пам’яті DDR3-1333/1600. Усередині корпусу є місце для одного 2,5-дюймового накопичувача — жорсткого диска або SSD. Комп’ютер обладнаний адаптерами бездротових мереж Wi-Fi з підтримкою стандартів IEEE 802.11a/b/g/n/ac і Bluetooth 4.0.

Комп'ютер Gigabyte Brix Gaming

На фронтальній панелі Brix Gaming розташовані два порти USB 3.0 і гніздо для навушників; ззаду є ще пара роз’ємів USB 3.0, інтерфейси HDMI і Mini DisplayPort для підключення дисплеїв, а також Ethernet-порт (використовується гігабітний мережевий контролер Realtek RTL8111G). Розміри міні-комп’ютера складають 59,6х128х115,4 мм. Про ціну новинки інформації, на жаль, поки немає.

via

Теґи: , , , , , , , , ,
Категорії: Міні-ПК

  • Про Убунту Нові ґаджети Інтернет журнал Нові програми Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Реклама

    Категорії

    Теґи

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.