Logitech і Skype анонсували камеру для здійснення відеодзвінків через телевізор

Опубліковано 6 серпня, 2012 року

Компанії Logitech і Skype спільно анонсували випуск пристрою, що отримав назву Logitech TV Cam HD. Дана новинка являє собою аналог веб-камери, але призначена для підключення до телевізора з підтримкою функціональності Skype, що дозволяє здійснювати відео-дзвінки без використання комп’ютера та додаткового програмного забезпечення.

Веб-камера Logitech TV Cam HD

Камера Logitech TV Cam HD представляє собою спеціалізований комп’ютерний пристрій, що містить саму камеру з оптичною системою Carl Zeiss, мікрофон, вбудований модуль бездротового зв’язку Wi-Fi, мережевий порт Ethernet і відеовихід HDMI. Також в наявності є попередньо встановлений клієнт Skype.

Камера і мікрофон служать для захоплення відео і звуку. Модуль Wi-Fi або порт Ethernet можуть використовуватися для підключення до локальної мережі з виходом в мережу Інтернет. А через порт HDMI отриманий від співрозмовника відеосигнал із звуковим супроводом передається на будь-який сумісний телевізор, з відповідним HDMI входом.

В результаті, у користувача відпадає необхідність використовувати для здійснення відеодзвінків комп’ютер або ноутбук. Також підтримується можливість здійснення дзвінків на стаціонарні та мобільні телефони. У комплект поставки новинки входить пульт дистанційного керування.

Очікується, що камера Logitech TV Cam HD надійде до продажу у США та країнах Європи в серпні-вересні 2012 року. Рекомендована роздрібна ціна новинки встановлена ​​на рівні 200 доларів.

via

Теґи: , , , , , , ,
Категорії Веб-камери, Мультимедіа

  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.