Lenovo анонсувала на 27-дюймовий моноблочний комп’ютер IdeaCentre A720

Опубліковано 12 січня, 2012 року

Компанія Lenovo анонсувала на виставці CES 2012 моноблочний комп’ютер IdeaCentre A720. Дана новинка має діагональ дисплея 27 дюймів і позиціонується виробником як самий тонкий пристрій у своєму класі, з таким розміром екрана. Відзначається, що його товщина складає всього 24,5 мм. Цього вдалося домогтися завдяки переміщенню основних компонентів системи з дисплейного блоку, як у більшості моноблоків, в підставку.

Моноблочний комп'ютер Lenovo IdeaCentre A720

У моноблочному комп’ютері Lenovo IdeaCentre A720 використовується 27-дюймовий сенсорний дисплей, з підтримкою Multi-Touch, що здатний розпізнавати до 10 дотиків одночасно. Таким чином, даний пристрій дозволяє працювати за ним кільком користувачам одночасно. Використовувана підставка дозволяє змінювати нахил поверхні дисплея в діапазоні від — 5 до 90 градусів.

Комп'ютер Lenovo IdeaCentre A720

Детальні технічні характеристики новинки поки не повідомляються. Однак відомо, що користувачеві можуть бути доступні різні моделі процесорів Intel Core другого покоління, дискретні відеокарти NVIDIA GeForce, жорсткий диск ємністю до 1 ТБ і твердотільний накопичувач ємністю 64 ГБ. Також в наявності є HD веб-камера і поліпшена акустична система з підтримкою Dolby Home Theatre V4.

Lenovo IdeaCentre A720

Згідно з озвученою інформацією, новий моноблочний комп’ютер Lenovo IdeaCentre A720 повинен надійти в продаж в першій половині 2012 року за рекомендованою роздрібною ціною від 1300 доларів.

itc

Теґи: , , , , , , , , , ,
Категорії Стаціонарний ПК

blog comments powered by Disqus
  • RSS Follow Twitter Facebook
  • Комп’ютерні новинина

  • Про Убунту gadgetnews KY softnews Замовити рекламу Замовити рекламу
  • Категорії

    Теґи

    3G AMD Android Apple ASUS Blu-ray Bluetooth Core i5 Core i7 DDR2 DDR3 Dell DVD DVI eSATA Ethernet Full HD Google Android HDMI Intel Intel Core i5 Intel Core i7 Linux microSD MP3 MSI Samsung SATA2 SD SSD USB USB 2.0 USB 3.0 VGA Wi-Fi Wi-Fi 802.11b Wi-Fi 802.11g Wi-Fi 802.11n Windows Windows 7 Windows 7 Home Premium Windows XP YouTube РК-дисплей веб-камера

    Архіви

    Лінки

    Жити Завтра

    Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп і Осіб, що працюють з дітьми, страждаючих на онкозахворювання.